Ζιντάν: «Ο Ρονάλντο έπρεπε να ξεκουραστεί»

Gazzetta team
Ζιντάν: «Ο Ρονάλντο έπρεπε να ξεκουραστεί»

bet365

Ο Ζινεντίν Ζιντάν σαφώς και αναφέρθηκε στην αλλαγή του Κριστιάνο Ρονάλντο, λέγοντας ότι τον έκανε αλλαγή λόγω του ματς που έρχεται κόντρα στην Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Το 2-2 κόντρα στην Λας Πάλμας περνά σε δεύτερη μοίρα. Κι αυτό λόγω των... γαλλικών του Ρονάλντο προς τον Ζιντάν τη στιγμή της αντικατάστασής του.

Ο Γάλλος τεχνικός όμως θέλησε να χαμηλώσει τους τόνους, λέγοντας απλά ότι τον πέρασε στον πάγκο λόγω του ματς της Τρίτης που έρχεται για το Champions League κόντρα στην Ντόρτμουντ.

Αρχικά είπε ο «Ζιζού»: «Ο λόγος που έγινε αλλαγή είναι επειδή έχουμε ματς την Τρίτη για το Champions League και έπρεπε να ξεκουραστεί. Φυσικά και θα ήθελε να είναι πάντα στον αγωνιστικό χώρο αλλά πρέπει να σκεφτώ τους παίκτες μου και ιδιαίτερα τον Κριστιάνο. Θα πρέπει να γίνονται αλλαγές μερικές φορές».

Όσο για το ματς είπε: «Η ομάδα έπαιξε καλό ποδόσφαιρο από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Παίξαμε καλά και δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Αξίζαμε να νικήσουμε αλλά έπρεπε να είμαστε συγκεντρωμένοι μέχρι το τέλος. Όμως δεν μπορώ να παραπονεθώ για το πως παίξαμε».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα