Σέλουκ: «Ο Γκουαρδιόλα φέρεται στους παίκτες του σαν να είναι σκυλιά»

Σέλουκ: «Ο Γκουαρδιόλα φέρεται στους παίκτες του σαν να είναι σκυλιά»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Σέλουκ: «Ο Γκουαρδιόλα φέρεται στους παίκτες του σαν να είναι σκυλιά»

bet365

Μία ακόμη επίθεση εναντίον του Πεπ Γκουαρδιόλα εξαπέλυσε ο Ντιμίτρι Σέλουκ κατηγορώντας τον, τούτη τη φορά για προσβλητική συμπεριφορά στους παίκτες της Σίτι!

Ο μάνατζερ του Γιάγια Τουρέ έχασε την ψυχραιμία του μετά την δήλωση του Καταλανού προπονητή που του ζήτησε να απολογηθεί για όσα έχει πει εναντίον του, προκειμένου ο Ιβοριανός να επιστρέψει στο ρόστερ της Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Σέλουκ, όχι μόνο δεν πτοήθηκε αλλά σε καθημερινή βάση εξαπολύει μύδρους εναντίον του Γκουαρδιόλα.

Τούτη τη φορά μίλησε στο BBC λέγοντας μεταξύ άλλων:

«Σκέφτεται μόνο τον εαυτό του. Έχει την εντύπωση πως είναι Θεός. Κατέκτησε πολλούς τίτλους στην Μπαρτσελόνα, αλλά και ο Γιάγια κατέκτησε τους ίδιους τίτλους με την Μπαρτσελόνα.

Ο Πεπ νομίζει ότι τώρα που έχει κατακτήσει τα πάντα, μπορεί να κάνει ότι θέλει.

Για μένα, έχουν συμβεί πολλά περίεργα πράγματα στη Μάντσεστερ Σίτι, επειδή ο Γιαγιά έπαιζε μαζί της για πολλά χρόνια, όπως ο Χαρτ και ο Κόμπανι. Μετά έρχεται ο νέος προπονητής και τους συμπεριφέρεται σαν να είναι σκυλιά».

Ο Σέλουκ δεν έμεινε όμως εκεί. «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μπορεί τους ποδοσφαιριστές με προσωπικότητα. Το ίδιο συνέβαινε και με τον Ιμπραϊμοβιτς και με τον Ετό όταν έπαιζαν στην Μπαρτσελόνα».

«Όσο για το αν με τα λεγόμενά του υπερβαίνει το μέτρο είπε: «Καθένας μπορεί να μιλάει για ότι επιθυμεί. Είμαστε μία ανοιχτή χώρα. Γεννήθηκα στη Ρωσία, όταν υπήρχε κομμουνιστικό καθεστώς και μπορώ να γνωρίζω πότε δεν μπορείς να πεις κάτι.

Λυπάμαι, αν το βλέπετε έτσι. Τώρα είμαι στην Ευρώπη, στην Αγγλία. Εάν ο Γκουαρντιόλα θέλει να ζει σε μία χώρα που δεν μπορείς να εκφράζεσαι, πρέπει να αλλάξει χώρα. Μπορεί να πάει στο Αφγανιστάν».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα