Νέες «βολές» από Μουρίνιο στους... έξυπνους (pic)

Νέες «βολές» από Μουρίνιο στους... έξυπνους (pic)

Κώστας Ζάλιαρης
Νέες «βολές» από Μουρίνιο στους... έξυπνους (pic)

bet365

Αυτή τη φορά, ο Ζοσέ Μουρίνιο χρησιμοποίησε το Match Program της αναμέτρησης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Λέστερ για να στείλει το μήνυμά του σε όσους τον βγάζουν... κακό προπονητή.

Ο «special one», στο εισαγωγικό σημείωμα προς τους οπαδούς, όπως συνηθίζεται να υπάρχει στο περιοδικό που παραλαμβάνει ο κόσμος κατευθυνόμενος στο γήπεδο, αλλά και εντός αυτού, αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Δεν κρυβόμαστε από το γεγονός πως είχαμε μια πολύ κακή εβδομάδα με τρία άσχημα αποτελέσματα, όμως δεν πρέπει να ξεχνάει κανείς πως είμαστε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με μεγάλη ιστορία. Πριν από δύο εβδομάδες ήμασταν μια κορυφαία ομάδα, με κορυφαίους ποδοσφαιριστές και κορυφαίο προπονητή και ξαφνικά οι... έξυπνοι αναλυτές του ποδοσφαίρου άλλαξαν την άποψή τους.

Αυτό είναι εύκολο να το κάνει κάποιος, όμως εμείς επιλέγουμε να συνεχίσουμε τη δική μας δουλειά, με τις σπουδαίες στιγμές και να διατηρούμε τη νοοτροπία πως ζούμε και παλεύουμε γι' αυτό που θέλουμε.

Τις προηγούμενες ημέρες δεν είχαμε χρόνο για ξεκούραση, για... εξόδους και για δείπνο σε εστιατόρια. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να δώσουμε τροφή σε όσους διαμορφώνουν άποψη. Δουλέψαμε σκληρά γιατί ξέρουμε πως στη ζωή μας, τίποτα δεν ήρθε έτοιμο πάνω σε μια φανταχτερή πιατέλα. Έπρεπε να δουλέψουμε και να παλέψουμε σκληρά για όσα έχουμε αποκτήσει και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε για όλη μας τη ζωή. Θα δίνουμε συνεχώς τη μάχη μας»!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα