Χωρίς τους γνωστούς η Κέρκυρα

Νίκος Μαρούδας
Χωρίς τους γνωστούς η Κέρκυρα

bet365

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Κέρκυρας για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, με τους «Φαίακες» να πετούν το πρωί για την Αθήνα.

Έτοιμη για την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό είναι η Κέρκυρα. Οι «Φαίακες», μετά από δύο συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια, έφτασε η ώρα να αγωνιστούν και μακριά από το νησί. Πρώτος αντίπαλος ο Λεβαδειακός.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα τραυματισμού, με αποτέλεσμα να έχει άπαντες στη διάθεσή του. Συγκεκριμένα η αποστολή απαρτίζεται από τους ίδιους που ήταν στην αποστολή για το ματς με την ΑΕΛ. Εκτός για τρίτο σερί παιχνίδι έμεινε ο Χιντζίδης, ενώ επίσης εκτός έμειναν και πάλι οι Ναζίμ, Αντιλέχου, Τζανουλίνος, Σπίνουλας, Γρομητσάρης και Παμλίδης.

Αναλυτικά η αποστολή:

Κουτζαβασίλης, Αραμπατζής, Βενέτης, Ιωάννου, Ντιόγκο, Γκομές, Ζαραδούκας, Σιόντης, Ανδρεόπουλος, Επστάιν, Ζορμπάς, Γεωργίου, Κόντος, Τουράμ, Γεωργακόπουλος, Ντιμιτρόφσκι, Αρναρέλλης, Ντουαλά, Νίκιτς

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα