Με τον Λούμπος Μίχελ, τώρα, τι γίνεται;

Με τον Λούμπος Μίχελ, τώρα, τι γίνεται;

Σταύρος Σουντουλίδης
Με τον Λούμπος Μίχελ, τώρα, τι γίνεται;

bet365

Ένα από τα υπαρκτά και πολύ κοντά στην πραγματικότητα σενάρια θέλουν τον Ιβάν Σαββίδη να αναλαμβάνει την προεδρία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που μέχρι τώρα κατέχει ο Λούμπος Μίχελ, με τον Σλοβάκο να αλλάζει πόστο.

Ο Ιβάν Σαββίδης σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο, όπως αποκάλυψε το Gazzetta.gr, να αναλάβει και τυπικά τα ηνία του «Δικεφάλου», τέσσερα χρόνια μετά από την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Όλοι γνωρίζουν πως στις σοβαρές αποφάσεις και στα θέματα που «καίνε», ο ιδιοκτήτης της ομάδας είναι αυτός που έχει πάντα την τελευταία λέξη, αλλά τώρα φαίνεται πως ωρίμασε στο μυαλό του η ιδέα να αναλάβει την προεδρία βάζοντας έτσι ένα τέλος στα πολλά και ευφάνταστα σενάρια, που εμφανίζονται κάθε φορά που προαναγγέλλονται αλλαγές στο διοικητικό σχήμα των ασπρόμαυρων.

Αυτό το σενάριο, εάν κι εφόσον επαληθευτεί στην έκτακτη Γενική Συνέλευση της 17ης Οκτωβρίου, θα φέρει σημαντικές αλλαγές στη δομή, όχι στη λειτουργία, της εταιρίας, καθώς μέχρι τώρα τη θέση του προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου της ΠΑΕ κατέχει ο Λούμπος Μίχελ.Ο Ιβάν, είπαμε, δείχνει αποφασισμένος να... ξαναμοιράσει την τράπουλα!

Ο Σλοβάκος παράγοντας, που τον Δεκέμβριο του 2015 μπήκε στο Δ.Σ. ως υπεύθυνος Διεθνών Σχέσεων, ανέλαβε την προεδρία λίγους μήνες αργότερα, τον Φεβρουάριο του 2016 συγκεκριμένα, όταν αποχώρησε ο Ιάκωβος Αγγελίδης.

Μετά δε και την παραίτηση του Φρανκ Αρνεσεν απέκτησε το διπλό ρόλο «πρόεδρος – αθλητικός διευθυντής», αφού ήταν δεδομένη η εκτίμηση του Ιβάν Σαββίδη προς το πρόσωπό του. Στην πορεία ασχολήθηκε περισσότερο με το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, τις μεταγραφές, τη λειτουργεία και τον σχεδιασμό της ομάδας, αλλά παρέμενε κι ο πρόεδρος της.

Ο 48χρονος Σλοβάκος, πλέον, αναμένεται να αναλάβει αποκλειστικά το κομμάτι του αθλητικού διευθυντή του ΠΑΟΚ συνεχίζοντας να έχει στην αρμοδιότητά του όλα τα θέματα του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Για θέματα, όπως η εκπροσώπηση του ΠΑΟΚ στην Λίγκα, τις υπερκείμενες Αρχές, ακόμη και σ' αυτό των εκλογών της ΕΠΟ, ο Μίχελ δεν είχε την παραμικρή ανάμειξη, με τον αντιπρόεδρο, Χρυσόστομο Γκαγκάτση, να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Όλα δείχνουν ότι αυτό θα συνεχιστεί και μετά την αναδιάρθρωση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα