Η νέα μπουτίκ και τα εισιτήρια της ΑΕΛ

Η νέα μπουτίκ και τα εισιτήρια της ΑΕΛ

Νίκος Μαρούδας
Η νέα μπουτίκ και τα εισιτήρια της ΑΕΛ

bet365

Τρεις ανακοινώσεις εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ το απόγευμα της Παρασκευής, στις οποίες αναφέρεται στη νέα μπουτίκ του συλλόγου, αλλά και στα εισιτήρια για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και τις προσκλήσεις που δεν θα δώσει στα ματς με τους big-4.

Την νέα ανακαινισμένη της μπουτίκ ανακοίνωσε η ΑΕΛ, την Παρασκευή. Οι «βυσσινί», τόνισαν πως το «Vissini Store», θα λειτουργήσει σε ανακαινισμένο χώρο, ενώ θα είναι και το καφέ του γηπέδου και μάλιστα κάλεσαν τους φίλους της ομάδας να την επισκεφτούν και να γίνει... σημείο συνάντησης όλων.

Αναλυτικά η... βυσσινί ανακοίνωση για το συγκεκριμένο θέμα αναφέρει:

«H ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι από την Κυριακή 25/9 το "Vissini Store" θα λειτουργήσει κανονικά στο AEL FC ARENA, τόσο ως μπουτίκ αλλά και ως καφέ, σε ανακαινισμένο χώρο που ελπίζουμε να γίνει νέο σημείο αναφοράς και συνάντησης των οπαδών μας πριν την έναρξη των αγώνων.

Εκεί οι φίλοι της ΑΕΛ θα μπορούν να προμηθεύονται τα επίσημα "βυσσινί" ρούχα και αξεσουάρ, να απολαμβάνουν ποιοτικό καφέ, ροφήματα, snacks, αναψυκτικά και μπύρες και να βλέπουν αγώνες των αντιπάλων μας στις τηλεοράσεις δίνοντας τα ραντεβού τους αρκετές ώρες πριν τα παιχνίδια μας.

Σε αντίστοιχους χώρους θα γίνουν και οι διαμορφώσεις στο εσωτερικό του γηπέδου, όπου παλαιότερα ήταν το εστιατόριο και το μεγάλο καφέ, ώστε να είναι έτοιμοι να υποδεχθούν τον κόσμο μας ανακαινισμένοι και πλήρως οργανωμένοι στο παιχνίδι με την ΑΕΚ με άμεσο στόχο την ολοήμερη λειτουργία κι εξυπηρέτηση στο γήπεδό μας».

Από εκεί και πέρα, ανακοινώθηκε επίσης πως δεν θα δοθούν προσκλήσεις για τα παιχνίδια με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, με την ΠΑΕ να ξεκαθαρίζει πως θα το κάνει στα υπόλοιπα παιχνίδια θέλοντας να... μετρήσει το πόσο αγαπούν οι «θεσμικοί παράγοντες την ομάδα»!

«H ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι για τα παιχνίδια με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ δεν θα χορηγηθούν καθόλου προσκλήσεις σε διάφορους θεσμικούς φορείς, ευχαρίστως να δεχθούμε τα αιτήματά τους στους υπόλοιπους αγώνες, γιατί αυτό αποδεικνύει αν πραγματικά τους ενδιαφέρει η ΑΕΛ και μόνο ή αν έχουν ενδιαφέρον μόνο για τα παιχνίδια με τους μεγάλους αντιπάλους της» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της Λάρισας!

Τέλος, υπήρξε και η διευκρίνιση από την ΠΑΕ, πως λόγω εργασιών της ΔΕΗ, τα εκδοτήρια και το AEL Radio, την Κυριακή θα λειτουργήσουν από τις 11 και μετά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα