Μπατιστίνι: «Ο Λεάλι θα παίζει Ευρώπη και Κύπελλο»

Μπατιστίνι: «Ο Λεάλι θα παίζει Ευρώπη και Κύπελλο»

Δημήτρης Τομαράς
Μπατιστίνι: «Ο Λεάλι θα παίζει Ευρώπη και Κύπελλο»

bet365

Ο ατζέντης του Νικόλα Λεάλι άφησε να εννοηθεί πως ο πελάτης του σκέφτεται να μείνει στον Ολυμπιακό και γνωστοποίησε πως θα παίζει βασικός σε Ευρώπη και Κύπελλο.
Στο Tuttojuve.com μίλησε ο ατζέντης, Γκρασιάνο Μπατιστίνι. Ο μάνατζερ του Νικόλα Λεάλι είπε για:
Το πως περνάει στον Ολυμπιακό ο Λεάλι: Καταλαβαίνω πως είναι πολύ χαρούμενος. Και από το πως πήγε και από το ότι έπαιξε. Αμέσως εισέπραξε την αίσθηση του να είσαι σε έναν μεγάλο σύλλογο που είχε μάθει να παίζει διαρκώς στο Τσάμπιονς Λιγκ, παρότι φέτος δεν τα κατάφερε και είναι στο Γιουρόπα.
Το εάν είναι ευχαριστημένος από την αξιοποίησή του: Ο Ολυμπιακός έχει δύο καλούς κίπερ που αξίζουν να παίζουν. Υπάρχει υψηλός ανταγωνισμός. Ο Νικόλα θα παίζει Ευρώπη και Κύπελλο και ο συμπαίκτης του στο πρωτάθλημα. Είναι μία πολύ μεγάλη και σημαντική εμπειρία που θα τον βοηθήσει πολύ.
Το εάν το μέλλον του είναι στον Ολυμπιακό: Είναι κάτι θα το σκεφτούμε στο μέλλον. Δεν μπορούμε να το αποκλείσουμε αλλά θα το σκεφτούμε. Τώρα βασικό μέλημα είναι να δουλεύει καλά και σκληρά, να βελτιώνεται συνεχώς και να παίζει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα