Ο… εκατομμυριούχος Μάρκους και η ρήτρα των 5 εκατομμυρίων!

Ο… εκατομμυριούχος Μάρκους και η ρήτρα των 5 εκατομμυρίων!

Νίκος Αθανασίου
Ο… εκατομμυριούχος Μάρκους και η ρήτρα των 5 εκατομμυρίων!

bet365

Διαβάστε στο Gazzetta.gr την συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Μάρκους Μπεργκ για το νέο συμβόλαιο του Σουηδού σούπερ σταρ!

Ο Παναθηναϊκός… έδεσε το πιο πολύτιμο περιουσιακό του στοιχείο, καλύπτοντας απόλυτα τις απαιτήσεις του Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος είναι ερωτευμένος με το «τριφύλλι» και την Ελλάδα!

Ο Σουηδός σούπερ σταρ των «πρασίνων» θέλει να αποτελέσει τον ηγέτη που θα οδηγήσει το κλαμπ ξανά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και ο Παναθηναϊκός βλέπει στο πρόσωπο του διεθνή φορ το πιο σημαντικό ποδοσφαιριστή των τελευταίων ετών, που σιγά-σιγά γίνεται «σημαία» για τον σύλλογο.

Η άφιξη του ατζέντη του ήταν για τις τελικές συζητήσεις και τίποτα δεν γινόταν να χαλάσει την αρχική συμφωνία.

Για αυτή την συμφωνία το gazzetta.gr έχει τις λεπτομέρειες και τις παρουσιάζει:

*Οι ετήσιες απολαβές του Μάρκους Μπεργκ από καθαρά 800.000 ευρώ ετησίως… εκτοξεύθηκαν στο 1.000.000! Φυσικά υπάρχουν μπόνους επίτευξης προσωπικών στόχων (συμμετοχές και γκολ), τα οποία μπορούν να αποφέρουν έξτρα 100.000 στον 30χρονο ποδοσφαιριστή, αλλά και μπόνους για κατάκτηση τίτλων και πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ που μπορούν να ανεβάσουν και άλλο τα... έσοδά του.

*Στο πιο σημαντικό ζήτημα των συζητήσεων, το deal για τον Παναθηναϊκό ήταν εξαιρετικό! Η ρήτρα αποδέσμευσης για τον Μπεργκ ορίστηκε στα 5.000.000 «καθαρά» για τον σύλλογο, ο οποίος κατέχει το 52.5% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, για να αποχωρήσει ο «mr.goal» από το «τριφύλλι», θα πρέπει να έρθει πρόταση που να πλησιάζει στα 10 εκατομμύρια! 35% διατηρεί το Αμβούργο και 12.5% ο ποδοσφαιριστής

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα