Σκέψεις για επιστροφή Φορτούνη στη 18άδα

Σκέψεις για επιστροφή Φορτούνη στη 18άδα

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Σκέψεις για επιστροφή Φορτούνη στη 18άδα

bet365

Στο φιλικό με τον Απόλλωνα ο Κώστας Φορτούνης άπλωσε στο χορτάρι διάθεση και λίγη από την αδιαμφισβήτητη ποιότητά του κι ο Μπέντο σκέφτεται να τον επαναφέρει στην 18άδα.

Υπό άλλες συνθήκες δεν θα συζητούσαμε καν το αν ο Κώστας Φορτούνης, όχι απλά μπαίνει στην αποστολή, αλλά για το αν θα είναι στην 11άδα.

Ο διεθνής μέσος έχει χάσει φέτος τη θέση του από το αρχικό σχήμα, όχι λόγω ποιότητας. Αυτή εξάλλου είναι δεδομένη. Ο Πάουλο Μπέντο μετά το ματς με τον Ηρακλή άφησε υπονοούμενα για την νοοτροπία του και αυτό θέλησε να του περάσει, αφήνοντάς τον στον πάγκο με Βέροια και Γιουνγκ Μπόις, ενώ ο «Φόρτου» δεν μπήκε στο αεροπλάνο για την Θεσσαλονίκη.

Στο φιλικό με τον Απόλλωνα, όμως, ο Πορτογάλος τεχνικός είδε στοιχεία που θέλει από τον παίκτη του και αυτό φαίνεται ότι αντιστρέφει το κλίμα που υπάρχει γύρω του.

Ο Φορτούνης είχε μια πολύ καλή πάσα στο πρώτο γκολ του Πασιένσια και γενικά είχε πολύ καλή απόδοση. Ο Μπέντο έχει συζητήσει για το θέμα με τους συνεργάτες του αλλά είναι σαφές ότι η τελική απόφαση για το αν θα επιστρέψει στην αποστολή κόντρα στην ΑΕΛ ή όχι θα φανεί μετά το τέλος της αυριανής προπόνησης όπου θα υπάρξει και δίτερμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα