Σκέψεις για επιστροφή Φορτούνη στη 18άδα

Σκέψεις για επιστροφή Φορτούνη στη 18άδα

Σκέψεις για επιστροφή Φορτούνη στη 18άδα

Στο φιλικό με τον Απόλλωνα ο Κώστας Φορτούνης άπλωσε στο χορτάρι διάθεση και λίγη από την αδιαμφισβήτητη ποιότητά του κι ο Μπέντο σκέφτεται να τον επαναφέρει στην 18άδα.

Υπό άλλες συνθήκες δεν θα συζητούσαμε καν το αν ο Κώστας Φορτούνης, όχι απλά μπαίνει στην αποστολή, αλλά για το αν θα είναι στην 11άδα.

Ο διεθνής μέσος έχει χάσει φέτος τη θέση του από το αρχικό σχήμα, όχι λόγω ποιότητας. Αυτή εξάλλου είναι δεδομένη. Ο Πάουλο Μπέντο μετά το ματς με τον Ηρακλή άφησε υπονοούμενα για την νοοτροπία του και αυτό θέλησε να του περάσει, αφήνοντάς τον στον πάγκο με Βέροια και Γιουνγκ Μπόις, ενώ ο «Φόρτου» δεν μπήκε στο αεροπλάνο για την Θεσσαλονίκη.

Στο φιλικό με τον Απόλλωνα, όμως, ο Πορτογάλος τεχνικός είδε στοιχεία που θέλει από τον παίκτη του και αυτό φαίνεται ότι αντιστρέφει το κλίμα που υπάρχει γύρω του.

Ο Φορτούνης είχε μια πολύ καλή πάσα στο πρώτο γκολ του Πασιένσια και γενικά είχε πολύ καλή απόδοση. Ο Μπέντο έχει συζητήσει για το θέμα με τους συνεργάτες του αλλά είναι σαφές ότι η τελική απόφαση για το αν θα επιστρέψει στην αποστολή κόντρα στην ΑΕΛ ή όχι θα φανεί μετά το τέλος της αυριανής προπόνησης όπου θα υπάρξει και δίτερμα.

Best of internet