Ο Στραματσόνι αναλαμβάνει την παραμονή του Κουτρουμπή

Ο Στραματσόνι αναλαμβάνει την παραμονή του Κουτρουμπή

Gazzetta team
Ο Στραματσόνι αναλαμβάνει την παραμονή του Κουτρουμπή

bet365

Την παραμονή του Γιώργου Κουτρουμπή στον Παναθηναϊκό θέλει ο Αντρέα Στραματσόνι με τον Ιταλό τεχνικό να αναλαμβάνει προσωπικά την συμφωνία με τον έμπειρο αμυντικό.

Μετά την συμφωνία για ανανέωση συμβολαίου του Μάρκους Μπεργκ, στον Παναθηναϊκό φορτσάρουν προκειμένου να κλείσουν και τις περιπτώσεις των Μολέδο, Λουντ και Κουτρουμπή. Για τον λόγο αυτό θα υπάρξει σήμερα συνάντηση κορυφής ανάμεσα στους Γιάννη Αλαφούζο, Ζιλμπερτο Σίλβα και Αντρέα Στραματσόνι. Ο Ιταλός μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Goal» θα αναλάβει προσωπικά την υπόθεση παραμονής του Κουτρουμπή η οποία δείχνει να έχει κολλήσει, μιας και θεωρεί πως είναι ένας πολύ χρήσιμος ποδοσφαιριστής, ειδικά για το σύστημα που παίζει η ομάδα. Γιαυτό άλλωστε έχει ζητήσει να μείνει ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός ως το 2019.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα