«Ένιωσα θυμό όταν θυμήθηκα το μείον τρία» (vid)

«Ένιωσα θυμό όταν θυμήθηκα το μείον τρία» (vid)

«Ένιωσα θυμό όταν θυμήθηκα το μείον τρία» (vid)

Αποκαλυπτικός ο Γκάρι Ροντρίγκες αναφέρθηκε μιλώντας στην κάμερα του PAOK TV στο καλό ξεκίνημα του Δικέφαλου, αλλά και στην τιμωρία της αφαίρεσης των τριών βαθμών,  κάτι που όπως είπε δε θυμόταν! 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο επιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήριο:

-Μετά το παιχνίδι με την Ντιναμό ανέφερες πως πρέπει να είσαι πιο συγκεντρωμένος στα παιχνίδια προκειμένου να σκοράρεις, δείχνεις πως τα έχεις καταφέρει πλέον...

Ναι, τώρα το κάνω πιο εύκολο για τον εαυτό μου. Είμαι σε καλή κατάσταση και ελπίζω να παραμείνω συγκεντρωμένος όπως τώρα. Μπορώ να γίνω σημαντικός για τον ΠΑΟΚ και θέλω να συνεχίσω έτσι.

-Τι άλλαξε σε αυτό το χρονικό διάστημα;

Τίποτα δεν άλλαξε. Ξεκίνησε η νέα σεζόν και όπως κάθε παίκτης θέλω να δείξω περισσότερα. Θεωρώ ότι η ποιότητα μου μπορεί να βοηθήσει την ομάδα και όπως είπα πριν, αν μείνω σε αυτήν την κατάσταση μπορώ να είμαι σημαντικός. Μπορώ να παρουσιάσω περισσότερο... Ροντρίγκες. Δεν άλλαξε κάτι, ελπίζω τα πράγματα να συνεχίσουν να πηγαίνουν όπως το τελευταίο διάστημα 

-Και τι χρειάζεται η ομάδα για να συνεχίσει έτσι;

Η ομάδα είναι σε φόρμα. Οι παίκτες παίζουν καλά και το ζήτημα είναι να μείνουμε συγκεντρωμένοι, όχι μόνο εγώ αλλά όλη η ομάδα. Πρέπει να εστιάσουμε στα πράγματα που θέλουμε να πετύχουμε. Είναι πολύ σημαντικό αυτό. Όταν έχει συγκέντρωση, τότε τα πράγματα αλλάζουν. Δεν αλλάζουμε εμείς και έτσι πρέπει να μένει σταθερό και το μυαλό μας. 

-Είναι η δεύτερη σεζόν σου στην ομάδα και πλέον έχεις καταλάβει πόσο σημαντικές είναι οι νίκες, όπως αυτή στην Τρίπολη. Σημαίνει για σένα κάτι διαφορετικό αυτό το αποτέλεσμα 

Όχι, αλλά όλοι ξέρουν ότι ο ΠΑΟΚ είχε να κερδίσει εκεί 4-5 χρόνια. Το παιχνίδι στην Τρίπολη ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, χωρίς πολύ ποδόσφαιροΤο σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε. Σκοράραμε γρήγορα και κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Ήταν ένας δύσκολος αγώνας αλλά αν κερδίζεις αυτά τα παιχνίδια , εκεί είναι που φαίνεται η διαφορά. 

-Πως νιώθεις που η ομάδα έχει κερδίσει δύο παιχνίδια αλλά είναι στην έκτη θέση με μόνο τρεις βαθμούς;

Ένιωσα θυμό όταν το είδα, είχα ξεχάσει την ποινή της αφαίρεσης τριών βαθμών αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι τώρα παρά να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να κερδίζουμε βαθμούς. Είναι όμως γεγονός, ότι έχουμε μόνο τρεις βαθμούς και όχι έξι.

"Συγκεντρωμένοι στους στόχους μας" - PAOK TV

Best of internet