Εσωτερικό «μέτωπο» στον Ατρόμητο

Εσωτερικό «μέτωπο» στον Ατρόμητο

Εσωτερικό «μέτωπο» στον Ατρόμητο

Κόντρα μεταξύ οργανωμένων και διοίκησης ξεσπά στον Ατρόμητο. «Πιάσαμε πάτο» από τους Fentagin, «οι απαντήσεις στο γήπεδο» τονίζει ο Σπανός. 

Εσωτερική πληγή έχει ανοίξει η κακή εκκίνηση του Ατρομήτου, με την... κόντρα να έρχεται ανάμεσα σε μερίδα οργανωμένων και του προέδρου του συλλόγου, Γιώργου Σπανού. Συγκεκριμένα, οι Fentagin εξέδωσαν το πρωί της Τετάρτης ανακοίνωση, όπου με βαριές εκφράσεις αναφέρουν πως η ομάδα «έπιασε πάτο» και πως «δεν υπάρχει γυρισμός». Η απάντηση ήρθε από τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ, που με προσωπική δήλωση πέρασε στην αντεπίθεση και τόνισε ότι οι απαντήσεις στους «κονδυλοφόρους» θα δοθεί εντός των τεσσάρων γραμμών. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Fentagin

 

«ΑΤΡΟΜΗΤΑΡΑ ΜΟΥ πως φτάσαμε έως εδώ???Για πόσο ακόμα θα ξυπνάμε και θα υπάρχει αυτός ο πόνος στην καρδιά μας?Τι άλλο πρέπει να κάνουμε για να σε βλέπουμε με περηφάνια μέσα στο γήπεδο και με ποια δικαιολογία να ποτίσουμε το μυαλό και την καρδιά μας για να μην τρελαθούμε με αυτά που σου συμβαίνουν όλα αυτά τα χρόνια...από το ναδίρ μέχρι το ζενίθ και το αντίθετο... και το χειρότερο?Να βλέπουμε αυτούς που σε διοικούν να κλείνουν τα αυτιά και τα μάτια τους στην κάτω βόλτα που έχεις πάρει!!!Πάτο πιάσαμε και δεν βλέπουμε να έχεις γυρισμό...Κατάντησες έρμαιο και περίγελος σε όλους...Παιχνιδάκι κάθε ιδιοκτήτη αλλά και των ανθρώπων του, που συνεχώς δείχνουν ότι για αυτούς είσαι μια ψυχρή εταιρία και τίποτα παραπάνω...τίποτα από όλα αυτά που πρεσβεύει η ύπαρξή σου....η ιστορία σου όλη!!!Το ποδόσφαιρο είναι συναίσθημα και όχι σκοπός και γνώσεις.Πάρτε όποιον προπονητή θέλετε...το τέλος το ξέρουμε και το έχουμε ξαναδεί,θα τραγουδάμε για εσένα με όση δύναμη μας έχει μείνει και καλούμε όλους μα όλους όσους που αγαπάνε τον ΑΤΡΟΜΗΤΟ να γυρίσουν στο γήπεδο,όχι για αυτούς αλλά για όλους εμάς!!!Να ξανακάνουμε μια καινούρια οπαδική αρχή ώστε αν στο τέλος της χρονιάς μας ποτίσουν πάλι με φαρμάκι να είμαστε ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΜΑΖΙ για το καλύτερο αύριο...όπως και να έχει...».

Η απάντηση του κ. Σπανού

«Δεν είχα καμία διάθεση να απαντήσω σε αυτούς τους λίγους οργανωμένους – ανοργάνωτους εμπνευστές  αυτής της άθλιας ανακοίνωσης που μιλάνε για ομάδα που την πήρε η κατρακύλα, για καταστροφολογία και βαρέλι δίχως πάτο.

Αυτούς που είναι παγκόσμια πρωτοτυπία να αφήσουν την ομάδα χωρίς υποστήριξη κάνοντας δήθεν απεργία για την Κάρτα Φιλάθλου στο περσινό πρωτάθλημα και κάθονταν έξω από το γήπεδο.

Αυτούς που σχεδόν ποτέ δεν έρχονται, δεν ακολουθούν την ομάδα σε εκτός έδρας παιχνίδια.

Αυτοί οι λίγοι που ζημίωσαν με την συμπεριφορά τους την ομάδα πληρώνοντας εξοντωτικά πρόστιμα και στερώντας από τον υπόλοιπο κόσμο τη δυνατότητα να δει την ομάδα σε καθοριστικά παιχνίδια όπως τον ημιτελικό κυπέλλου με την ΑΕΚ αλλά και το πρώτο εντός έδρας ματς της νέας χρονιάς με τον Παναιτωλικό.

Ας αφήσουν την κινδυνολογία, να σταματήσουν να μηδενίζουν τα πάντα, να κάνουν την αυτοκριτική τους όπως την κάνουμε κι εμείς και να έρθουν στο γήπεδο και να υποστηρίξουν την ομάδα και τους παίκτες.

Όλη η Ελλάδα γνωρίζει πως λειτουργεί ο Ατρόμητος ως ομάδα και αν πιστεύουν ότι ο σύλλογος είναι ξέφραγο αμπέλι κάνουν λάθος.

Όσο γι’ αυτούς που βγάζουν αυθαίρετα συμπεράσματα και μιλάνε για το υλικό της ομάδας απαξιωτικά και αναφέρομαι και σε κονδυλοφόρους που επενδύουν στην διχόνοια, σύντομα θα πάρουν απαντήσεις εντός των τεσσάρων γραμμών».

Best of internet