Ομορφαίνει και άλλο η Λεωφόρος!

Ομορφαίνει και άλλο η Λεωφόρος!

Ομορφαίνει και άλλο η Λεωφόρος!

Μετά τα... εγκαίνια στις σουίτες στο παιχνίδι με τον Άγιαξ, ο καλλωπισμός της Λεωφόρου συνεχίζεται! Τι περιλαμβάνουν οι άμεσες εργασίες στο «σπίτι» του Παναθηναϊκού.

Οι νέες σουίτες πάνω από την θύρα των επισήμων έκλεψαν τις εντυπώσεις στα δύο τελευταία εντός έδρας παιχνίδια του Παναθηναϊκού και τα σχόλια όσων παρακολούθησαν το «τριφύλλι» από τις σουίτες ήταν κολακευτικά για τις προσφερόμενες υπηρεσίες. Τα έργα βελτίωσης προφανώς και δεν τελειώνουν εδώ. Μέχρι το επόμενο ματς στο «Απόστολος Νικολαϊδης» θα ολοκληρωθούν τα έργα στις τρεις σουίτες που δεν ήταν έτοιμος.

Μέχρι το τέλος του επόμενου μήνα θα τοποθετηθούν νέα καθίσματα στην Θύρα 10. Καθίσματα που θα είναι σαν και εκείνα στα επίσημα, μιας και η συγκεκριμένη θύρα αποτελεί την... δεύτερη καλύτερη του γηπέδου μετά τα vip. Στην συνέχεια θα αλλάξουν τα καρεκλάκια στην Θύρα 7 και θα μείνουν τα παλιά μόνο στα κόρνερ, εκεί όπου θα χτιστούν οι «πύργοι», μόλις εκδοθεί η απαιτούμενη οικοδομική άδεια. Τελευταία... πινελιά στα άμεσα έργα, θα αφορά την τοποθέτηση νέων πάγκων και φυσούνας!

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, η ιστορική έδρα του Παναθηναϊκού αλλάζει εικόνα, γίνεται πιο όμορφη, πιο λειτουργική και ακόμη δεν έχουμε δει τίποτα!

Best of internet