«Η Γουέστ Χαμ ψάχνει τα χαμένα εκατομμύρια της μεταγραφής Μαζουακού» (pics)

ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΜΑΖΟΥΑΚΟΥ ΣΤΗ ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ

«Η Γουέστ Χαμ ψάχνει τα χαμένα εκατομμύρια της μεταγραφής Μαζουακού» (pics)

Αγγλική ιστοσελίδα δημοσιοποίησε έγγραφο της Γουεστ Χαμ με το οποίο εξουσιοδοτεί ατζέντη προκειμένου να διερευνήσει στην Αθήνα που κατέληξε το ποσό των 2.1 εκατ. ευρώ που δεν δικαιολογούνται από την μεταγραφή του Μαζουακού!

«Η Γουέστ Χαμ ψάχνει τα χαμένα εκατομμύρια της μεταγραφής Μαζουακού» (pics)

Η Γουέστ Χαμ βρίσκεται σε αναζήτηση του ποσού του 1,8 εκατ. λιρών που αφορούν στη μεταγραφή του Αρτούρ Μαζουακού.

Ο Γάλλος αριστερός μπακ αποκτήθηκε από τα «σφυριά» στις 8 Αυγούστου έναντι 6.8 εκατ. λιρών (8 εκατ. ευρώ), αλλά σύμφωνα με το insideworldfootball ο Ολυμπιακός είχε ενημερώσει τους ρεπόρτερ του συλλόγου, πως έβαλε στα στα ταμεία του περίπου 5 εκατ. λίρες (5.8 εκατ ευρώ).

Οι «χωριάτες» με επιστολή που υπογράφει ο γραμματέας του συλλόγου Άντριου Πίντσερ ισχυρίζονται ότι «ο Ολυμπιακός χρησιμοποίησε μη αναγνωρισμένους μεσάζοντες στη μεταγραφή. Ωστόσο, αυτό που είχε καταστήσει σαφές ο Ολυμπιακός τόσο στη FIFA όσο και στην αγγλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, ήταν ότι δεν είχαν εμπλακεί τρίτοι στην υπόθεση».

Η αγγλική ιστοσελίδα, αναφέρει πως η Γουέστ Χαμ έστελε τον ατζέντη, Κένεθ Άσκεθ με έδρα το Γιβραλτάρ στην Αθήνα προκειμένου να διερευνήσει σε ποιες τσέπες κατέληξε το ποσό του 1.8 εκατ. λιρών (2.1 εκατ. ευρώ) που κατέβαλε ο βρετανικός σύλλογος.

Τόσο ο Άσκεθ, όσο και η Γουέστ Χαμ αρνήθηκαν να προβούν σε οποιοδήποτε σχόλιο για το θέμα, ωστόσο όπως επισημαίνεται ο ατζέντης επέστρεψε δυσαρεστημένος μετά από τριήμερη παραμονή στην Αθήνα, καθώς ο σύλλογος δεν συνεργάστηκε μαζί του.

Δείτε το επίμαχο έγγραφο.

Best of internet