«Όχι» από Ουζουνίδη, πάει για άλλα ο Ατρόμητος...

«Όχι» από Ουζουνίδη, πάει για άλλα ο Ατρόμητος...

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης απάντησε αρνητικά στην πρόταση του Ατρόμητου για συνεργασία και η ομάδα του Περιστερίου στρέφει πλέον αλλού την προσοχή της... Όλα δείχνουν Κορακάκη με Αστέρα.

«Όχι» από Ουζουνίδη, πάει για άλλα ο Ατρόμητος...

Ουζουνίδης ήταν και πάει για τον Ατρόμητο. Στη συνάντηση που έγινε ανάμεσα στις δύο πλευρές την Τρίτη, δεν υπήρξε συμφωνία με τον Έλληνα τεχνικό να προτιμά να μείνει για λίγο καιρό μακριά από τους πάγκους. Αυτό αναγκάζει πλέον τους Περιστεριώτες, να στρέψουν την προσοχή τους στις εναλλακτικές λύσεις που υπάρχουν.

Στη λίστα τους φαίνεται πως βρίσκονται οι Άκης Μάντζιος, Δημήτρης Ελευθερόπουλος και Σάββας Παντελίδης. Ακόμα δεν υπάρχει κρούση σε κάποιο από τους τρεις, ωστόσο έχει γίνει μια πρώτο βολιδοσκόπηση και των τριών περιπτώσεων.

Από εκεί και πέρα, πάντα υπάρχει και το ενδεχόμενο η λύση να βρεθεί από την αγορά του εξωτερικού. Όπως σας είπαμε και την Δευτέρα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ψηλά στη λίστα βρίσκεται και ένα όνομα ξένου τεχνικού. Ήδη κάποια σενάρια τον θέλουν να κατάγεται από την Ισπανία ή την Πορτογαλία...

Σε ότι αφορά τώρα το παιχνίδι με τον Αστέρα, όπως όλα δείχνουν ο Ατρόμητος θα πάει στο ματς αυτό με τον Γιώργο Κορακάκη στον πάγκο. Ο νεαρός τεχνικός, βρίσκεται στην ομάδα Νέων του συλλόγου και είναι και αυτός μεταξύ των ονομάτων που ακούστηκαν για την διαδοχή του Δέλλα...

Best of internet