Υπό έρευνα και για παράνομο στοιχηματισμό ο Μπάρτον!
Ο έμπειρος χαφ δεν βάζει μυαλό και συνεχίζει να κάνει του κεφαλιού του, αδιαφορώντας για τις συνέπειες που αντιμετωπίζει στην ποδοσφαιρική του καριέρα.
Το μεσημέρι της Δευτέρας έγινε γνωστό πως έπειτα από τον καυγά του με συμπαίκτες του στο προπονητικό κέντρο της Ρέιντζερς, στην προσπάθεια ανάλυσης των αιτιών του διασυρμού (5-1) από τη Σέλτικ, του απαγορεύεται να συμμετέχει στις υποχρεώσεις της ομάδας για τις επόμενες τρεις εβδομάδες.
Δεν πέρασαν ούτε 24 ώρες από εκείνη τη στιγμή και τώρα, το «SkySports» μεταδίδει πως ο Μπάρτον βρίσκεται υπό διερεύνηση για παραβίαση κανονισμών που αφορούν σε παράνομο στοιχηματισμό από ποδοσφαιριστές!
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
