Οι Βιγλάτορες χορεύουν στα Περιβόλια (vid & pics)

Δημήτρης Τομαράς
Οι Βιγλάτορες χορεύουν στα Περιβόλια (vid & pics)

bet365

Η ΠΑΕ Πλατανιάς ευχαρίστησε την ομάδα των Βιγλατόρων που πριν από την πρώτη φετινή εντός έδρας αναμέτρηση της σεζόν με Λεβαδειακό χόρεψε για τον κόσμο.
Αναλυτικά:
Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τον παραδοσιακό μουσικοχορευτικό σύλλογο 'Βιγλάτορες' που πριν από την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό… έσυρε τον χορό στο γήπεδο των Περιβολίων.
Οι Βιγλάτορες ιδρύθηκαν το 2009, με πρόεδρο και χοροδιδάσκαλο τον Βιγλάκη Ιωσήφ και πάνω από 200 ενεργά εγγεγραμμένα μέλη, που «βιγλίζουν» με τη σειρά τους την παράδοση. Σκοπός του συλλόγου είναι η μεταλαμπάδευση της χορευτικής παράδοσης ατόφιας, με την ιστορικά μεθοδευμένη διδασκαλία των 22 κρητικών χορών αλλά και χορών από την υπόλοιπη Ελλάδα.
- Δείτε το βίντεο με το εξαιρετικό θέαμα που πρόσφεραν στους φιλάθλους τα μέλη του συλλόγου, όπως το κατέγραψε η κάμερα του επίσημου καναλιού του Πλατανιά. Επίσης και φωτογραφίες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα