Σόου Κούγια και σε ματς Νέων!

Gazzetta team
Σόου Κούγια και σε ματς Νέων!

bet365

Ο Αλέξης Κούγιας ξαναχτύπησε! Ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ ΑΕΛ, έδωσε το δικό του... σόου στο παιχνίδι Νέων ανάμεσα σε Κέρκυρα και ΑΕΛ την Κυριακή στις εγκαταστάσεις των «Φαιάκων»!

Δεύτερη αγωνιστική στο πρωτάθλημα, δεύτερο περιστατικό με αρνητικό πρωταγωνιστή τον Αλέξη Κούγια! Μετά τα όσα έγιναν με τον Ντεγκρά, ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ ξαναχτύπησε! Αυτή τη φορά όχι σε ματς πρωταθλήματος, αλλά σε ματς Νέων, μιας και στο ΕΑΚ Κέρκυρας δεν προκάλεσε το παραμικρό.

Το είχε κάνει νωρίτερα, στο παιχνίδι της Κέρκυρας με την ΑΕΛ για το πρωτάθλημα Κ20 της Σούπερ Λιγκ. Συγκεκριμένα, δεν αναλογίστηκε πως πρόκειται για παιχνίδι Νέων και εξύβριζε διαρκώς με χυδαίες εκφράσεις χωρίς να υπάρχει κάποιος λόγος ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων, αλλά και τους διαιτητές της αναμέτρησης. Αυτό ανάγκασε τον ρέφερι, Σπύρο Κολύτα, να διακόψει για λίγα λεπτά την αναμέτρηση και να του κάνει συστάσεις.

Βέβαια αυτό δεν πτόησε τον Κούγια ο οποίος συνέχισε ακάθεκτος το... σόου του. Πάντως, όπως τόνισε ο παρατηρητής σε ανθρώπους που βρέθηκαν στο Κανόνι και παρακολούθησαν το παιχνίδι, έχει γράψει τα πάντα στο φύλο αγώνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα