Απόρησαν οι παίκτες με τη συμπεριφορά του Μουρίνιο!

Απόρησαν οι παίκτες με τη συμπεριφορά του Μουρίνιο!

Κώστας Ζάλιαρης
Απόρησαν οι παίκτες με τη συμπεριφορά του Μουρίνιο!

bet365

Μάλλον δεν τον έμαθαν καλά ή πίστεψαν ότι είχε αλλάξει... Οι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρονται να έχουν απορήσει με τη συμπεριφορά του Πορτογάλου που «άδειασε» δημοσίως τον Λουκ Σο μετά το ματς με τη Γουότφορντ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, «φωτογράφησε» ξεκάθαρα τον Άγγλο μπακ για την αμυντική συμπεριφορά που δεν του άρεσε καθόλου στο δεύτερο από τα τρία γκολ που πέτυχε η Γουότφορντ στο «Vicarage Road», όπου οι «κόκκινοι διάβολοι» ηττήθηκαν με σκορ 3-1.

Όπως έγινε πολύ αργότερα γνωστό και για κάποιο λόγο αγνοούσε ο Μουρίνιο εκείνη τη στιγμή, ο Σο συνέχισε να παίζει μέχρι την αλλαγή του, έχοντας έντονους πόνους στους προσαγωγούς και δεν μπορούσε να τρέξει για να πέσει πάνω στον αντίπαλό του και να πιέσει προτού βρεθεί ο Ζούνιγκα μέσα στην περιοχή από γύρισμα που έγινε από δεξιά και να νικήσει τον Ντε Χέα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ των «Times», οι δηλώσεις του Μουρίνιο που έκανε ουσιαστικά ευθεία επίθεση στον ποδοσφαιριστή του, δεν ήχησαν καθόλου καλά στ' αυτιά των υπόλοιπων παικτών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα