Χουλτ: «Καλύτεροι από αυτό που δείξαμε με τον Άγιαξ»

Χουλτ: «Καλύτεροι από αυτό που δείξαμε με τον Άγιαξ»

Κώστας Ζάλιαρης
Χουλτ: «Καλύτεροι από αυτό που δείξαμε με τον Άγιαξ»

bet365

Ο Νίκλας Χουλτ μίλησε στο gazzetta.gr για το ιδανικό σενάριο που εκτυλίχθηκε για τον Παναθηναϊκό στην άνετη νίκη επί του ΠΑΣ, στάθηκε στην αφόρητη ζέστη της Κυριακής και τόνισε πως οι «πράσινοι» είναι πολύ καλύτεροι από αυτό που έδειξαν απέναντι στον Άγιαξ...

Ο Σουηδός αριστερός οπισθοφύλακας που λόγω και του συστήματος που χρησιμοποιεί ο Αντρέα Στραματσόνι, έχει ολόκληρη την πλευρά υπ' ευθύνη του, έχει αναδειχθεί σ' έναν από τους πλέον σταθερούς σε απόδοση ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» και έχει καταφέρει να «κερδίσει» τον κόσμο με την εικόνα που παρουσιάζει κάθε φορά.

Το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννινα δεν αποτέλεσε εξαίρεση για εκείνον και μιλώντας στο gazzetta.gr από τη Μεικτή Ζώνη του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, στάθηκε στα καίρια σημεία που οδήγησαν στο τελικό 4-0 απέναντι στην ομάδα του Γιάννης Πετράκη, αλλά και το θετικό της υπόθεσης που ήταν η άνετη νίκη έπειτα από την άσχημη ήττα στην Ευρώπη.

«Ξεκινήσαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε, ήμασταν αρκετά επιθετικοί στο παιχνίδι μας και ασφαλώς βοήθησε πάρα πολύ η αποβολή του αντίπαλου τερματοφύλακα. Έγινε πολύ πιο εύκολο το παιχνίδι για εμάς με το αριθμητικό πλεονέκτημα.

Έκανε και τρομερή ζέστη και ξέραμε ότι θα ήταν σημαντικό να πετύχουμε ένα γκολ γρήγορα για να ηρεμήσουμε στη συνέχεια και να παίξουμε πιο χαλαρά. Κάναμε πολύ καλό παιχνίδι» είπε αρχικά ο Χουλτ για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ και συνέχισε, σχολιάζοντας τις συνθήκες που είχαν διαμορφωθεί έπειτα από το βράδυ της περασμένης Πέμπτης και το κακό αποτέλεσμα με τον Άγιαξ στο «Απόστολος Νικολαΐδης»:

«Δεν ήταν θέμα πίεσης για... κάποια απάντηση μετά το παιχνίδι με τον Άγιαξ. Πάντοτε μπαίνουμε στο γήπεδο με στόχο τη νίκη. Πάντα θέλουμε να νικάμε, όπως και όλες οι ομάδες βέβαια...

Δείξαμε και σήμερα (σ.σ. χθες) ότι όντως μπορούμε να παίξουμε καλά και να είμαστε καλύτεροι από αυτό που παρουσιάσαμε την περασμένη Πέμπτη στο ευρωπαϊκό μας παιχνίδι. Ο ΠΑΣ έχει καλή ομάδα, όμως προφανώς είναι δύσκολο ν' ανταποκριθείς όταν μένεις με παίκτη λιγότερο τόσο νωρίς.

Δεν ήμασταν χαρούμενοι μετά το παιχνίδι με τον Άγιαξ και όταν έρχεται μια τέτοια άνετη νίκη με τέτοιο σκορ έπειτα από μια κακή βραδιά, τότε σίγουρα βοηθάει για τη συνέχεια αλλά και για την ανάκτηση της αυτοπεποίθησης στην ομάδα».

Επί προσωπικού, έχοντας αρχίσει και ο ίδιος να αισθάνεται πως ο κόσμος αναγνωρίζει την προσπάθειά του και έχει αρχίσει να «κερδίζει» τους οπαδούς, αφού πρώτα σχολίασε στο gazzetta.gr πως απολαμβάνει την... πολιορκία για μια φωτογραφία κι ένα αυτόγραφο, είπε:

«Προσωπικά έχω καλή ψυχολογία, έχω αυτοπεποίθηση όταν μπαίνω στο γήπεδο και με βοηθάει το γεγονός πως η ομάδα παίζει καλά. Προσπαθώ κι εγώ να δίνω ό,τι καλύτερο μπορώ στο γήπεδο για να βοηθήσω τους υπόλοιπους και να παρουσιάσουμε μια καλή εικόνα σε κάθε παιχνίδι.

Αισθάνομαι πολύ όμορφα στην ομάδα και είμαι χαρούμενος που αυτή τη στιγμή είμαι στον σύλλογο και κυνηγάμε τους στόχους μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα