Ματζουράκης: «Μπορούσαμε πιο άνετο σκορ»

Gazzetta team
Ματζουράκης: «Μπορούσαμε πιο άνετο σκορ»

bet365

Ο Γιάννης Ματζουράκης τόνισε πως η ομάδα του θα μπορούσε να έχει πιο άνετο σκορ κόντρα στον Ατρόμητο.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Μία ωραία νίκη αλλά και δύσκολη, ειδικότερα στο δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο ήμασταν καλύτεροι και πιο επιθετικοί. Είχαμε 2-3 φάσεις με τον Ροντρίγκες να κάνουμε κι άλλα γκολ και ίσως τότε να είχαμε πιο σίγουρο σκορ. Ο Ατρόμητος στο δεύτερο άλλαξε τη ροή, μας πίεσε πάρα πολύ και εκεί κάναμε λάθη. Ωστόσο, και λόγω τύχης αλλά και λόγω τερματοφύλακα σταθήκαμε. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για αυτή τη σημαντική νίκη.

Ερχόμασταν από ένα παιχνίδι που δεν ήταν καθόλου καλό. Όταν προηγούμαστε προφανώς θα είναι κάποιες αγωνιστικές αναστολές και θα κάναμε λάθη. Άλλωστε, δεν παίζαμε με οποιονδήποτε, αλλά με έναν πολύ καλό αντίπαλο.

Δε μου άρεσε στο δεύτερο ημίχρονο, όταν πιεστήκαμε πάρα πολύ. Και όχι μόνο αμυντικά, αλλά και επιθετικά υπήρχαν περιπτώσεις που βγήκαμε με παίκτη παραπάνω και δεν τις εκμεταλλευτήκαμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα