Μάρτινς: «Νιώθω καλά και συνεχίζουμε»

Σταύρος Σουντουλίδης
Μάρτινς: «Νιώθω καλά και συνεχίζουμε»

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Αντρέ Μάρτινς μίλησε για την παρουσία του στο παιχνίδι με τον Ηρακλή και το πως νιώθει γενικά στην ομάδα του Ολυμπιακού.

Ο Πορτογάλος είπε στη Nova για:

Το εάν νιώθει ο MVP: Δεν ξέρω εάν αισθάνομαι ο πιο πολύτιμος της αναμέτρησης. Σίγουρα αισθάνομαι καλά. Είμαστε ευχαριστημένοι που κερδίσαμε έναν δύσκολο αντίπαλο σε αυτό το γήπεδο.
Το που του αρέσει να παίζει: Όχι προτιμάω εκεί που έπαιξα σήμερα. Πιο πίσω όχι αλλού. Είμαι σε στάδιο προσαρμογής αλλά είμαι καλά.
Το πως βλέπει τον Ολυμπιακό: Έχω καταλάβει πως πρόκειται για έναν μεγάλο σύλλογο σε Ελλάδα και Ευρώπη που έχει δυνατότητες. Αυτό που ήξερα από Πορτογαλία. Είμαστε σε καλό δρόμο και έτσι ώστε να κάνουμε καλά πράγματα στην συνέχεια.
Το δύσκολο καλοκαίρι που είχε λόγω σερί αγώνων: Αυτή είναι η δουλειά μου. Το επαγγελμά μου. Είχα δύσκολο καλοκαίρι με συνεχόμενα ματς. Προσαρμόζομαι σε αυτές τις συνθήκες και συνεχίζω.
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα