Με τον Ιγκλέσιας στην 11αδα

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Με τον Ιγκλέσιας στην 11αδα

bet365

Χωρίς τον Δημούτσο βγήκε η αποστολή από τον Μάκη Χάβο ο οποίος έμεινε εκτός λόγω τραυματισμού. Το πλάνο του Ελληνα τεχνικού για το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Με στόχο να πάρει το πρώτο του θετικό αποτέλεσμα μετά την πολύ κακή εμφάνιση κόντρα στον Πανιώνιο, ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο ματς που κλείνει την 4η αγωνιστική.

Συγκριτικά με ό,τι είδαμε στη Νέα Σμύρνη, η απουσία του Δημούτσου, λόγω τραυμστισμού, αλλά κι η επιστροφή του Ιγκλέσιας διαφοροποιεί το 4-2-3-1 του Χάβου ως εξής:

Κοσίτσκι στο τέρμα και Μπέρτος-Γιαννούλης θα είναι στα άκρα της άμυνας, με τους Ιγκλέσιας και Κουρμπέλη στα στόπερ. Τσουκαλάς και Χαμντανί θα βρίσκονται στον χώρο του κέντρου, με τον Ιωαννίδη που θα είναι στην κορυφή της επίθεσης να έχει δεξιά του τον Καλτσά και αριστερά του τον Μάσα, ενώ δεν αποκλείεται ο Φαρίνια να κάνει το ντεμπούτο του στην 11άδα, αφήνοντας τον Τσιλιανίδη για πρώτη φορά στον πάγκο.

O Ελληνας τεχνικός συμπεριέλαβε στην αποστολή τους:
Κοσίτσκι, Ντοναρούμα, Σεφίλ, Κουρμπέλη, Γιαννούλη, Μπέρτο, Μακροστέργιο, Κυριακόπουλο, Ιγκόρ, Μάσα, Φερνάντεζ, Τσουκαλά, Ιγκλέσιας, Τσιλιανίδη, Φαρίνα, Καλτσά, Κώτσιρα, Χαμντανί, Κέντριτς, Ιωαννίδη

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα