Αποθέωσε τον κόσμο του Ολυμπιακού ο Πάντελιτς

Αποθέωσε τον κόσμο του Ολυμπιακού ο Πάντελιτς

Δημήτρης Τομαράς
Αποθέωσε τον κόσμο του Ολυμπιακού ο Πάντελιτς

bet365

Ο Μάρκο Πάντελιτς σε δηλώσεις του έκανε μνεία στον κόσμο του Ολυμπιακού αλλά και στον κόσμο της ομάδας του Πειραιά.
Ο Σέρβος παλαίμαχος άσος μίλησε στο «Vice» για την εποχή που ήταν παίκτης του Ολυμπιακού, αλλά και γενικότερα για τους «ερυθρολεύκους»: «Μετά τον Άγιαξ είχα μία γενναιόδωρη προσφορά από την Τραμπζονσπόρ, αλλά δεν ήθελα να πάω εκεί. Δεν μπορούσα να φανταστώ να αγωνίζομαι στην Τουρκία. Και αντί να πάω στη Μαύρη Θάλασσα, επέλεξα τον Ολυμπιακό, τον Ερυθρό Αστέρα της Ελλάδας».
Συνέχισε λέγοντας: «Η πρώτη φορά που έπαιξα κόντρα στον Ολυμπιακό ήταν όταν ήμουν περίπου 16 - 17 ετών. Ήμασταν οι φιλοξενούμενοι στο παλιό Καραϊσκάκη και θυμάμαι ότι ήμουν φοβισμένος, όπως κι όλοι οι συμπαίκτες μου στον Ηρακλή και το θεωρώ φυσιολογικό συναίσθημα, καθώς υπήρχαν στις κερκίδες οι... τρελοί οπαδοί του Ολυμπιακού».
Επίσης ανέφερε: «Μετά από 10 χρόνια πήγα στον Πειραιά με τη Χέρτα και τότε ο Ολυμπιακός έπαιζε στο νέο Καραϊσκάκη. Θυμάμαι φτάσαμε στο γήπεδο με το πούλμαν κι εκείνη τη στιγμή είπα στον εαυτό μου: 'Μάρκο μία μέρα πρέπει να παίξεις σε αυτή την ομάδα και να μείνεις εδώ για 2-3 χρόνια. Μπορείς να κλείσεις την καριέρα σου στον Ολυμπιακό και να δώσεις κάθε ικμάδα της ενέργειας που έχεις γι' αυτή τη λατρεμένη ομάδα'».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα