Μοντέστο και Καρεμπέ είδαν τους ερυθρόλευκους Νέους (pic & vid)

Δημήτρης Τομαράς
Μοντέστο και Καρεμπέ είδαν τους ερυθρόλευκους Νέους (pic & vid)

bet365

Υπό το βλέμμα των Καρεμπέ και Μοντέστο οι Νέοι του Ολυμπιακού κέρδισαν 4-0 τον Ηρακλή στη Μίκρα για την 4η αγωνιστική. Δύο στα δύο οι ερυθρόλευκοι.
Η ομάδα των Νέων των Πειραιωτών - με τους Μοντέστο και Καρεμπέ να τους βλέπουν από κοντά - "καθάρισε" τη νίκη στα πρώτα είκοσι λεπτά της αναμέτρησης και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Ηρακλή που ήταν η μοναδική ομάδα που την είχε κερδίσει την περίοδο 2015-16. Έως το 22' πέτυχε τέσσερα γκολ με τους Μανθάτη (2), Ανδρούτσο και Βρουσάι. Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε μόλις στο 4' με τον Θανάση Ανδρούτσο ο οποίος εκμεταλλεύτηκε άριστα ασίστ του Γιώργου Μανθάτη και με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Στο 6' ο Κώστας Κηπουρός βγάζει ασίστ στον Μανθάτη ο οποίος σκοράρει με σουτ ενώ στο 16' ο Κώστας Τσιμίκας στέλνει την μπάλα στον Μανθάτη ο οποίος την... καρφώνει στα δίχτυα για το 0-3. Στο 22' ο Τσιμίκας πασάρει στον Μάριο Βρουσάι ο οποίος "γράφει" το 0-4. Στην επανάληψη η ομάδα του Βασίλη Βούζα ... κατέβασε ταχύτητα αλλά είχε δύο ευκαιρίες καλές ευκαιρίες με τον Θανάση Ανδρούτσο οι οποίες δεν έγιναν γκολ.
Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βασίλης Βούζας σημείωσε μετά από τον αγώνα: "Συνεχίσαμε τις καλές εμφανίσεις. Συνδυάσαμε το καλό ποδόσφαιρο με τη νίκη και αυτό είναι το πιο σημαντικό απ' όλα. Ήταν μια σημαντική νίκη αλλά συνεχίζουμε να δουλεύουμε γιατί μας περιμένει δύσκολη συνέχεια. Είμαστε ικανοποιημένοι από την απόδοση της ομάδας μας αλλά πάντα θέλουμε το καλύτερο".
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΗΡΑΚΛΗΣ: Αρβανίτης, Χουζούρης, Καραΐσκος, Χατζηδίμπας, Γουνόπουλος, Ρότας, Βερνάρδος, Βλαχόπουλος, Αποστόλου, Ζαμπάζης και Συμεωνίδης.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γαβαλάς, Πανάγου (61' Γιανναράκης), Τσιμίκας, Τόλι, Νικολάου, Μεγαρίτης, Μανθάτης, Λάμπρου, Ανδρούτσος, Κηπουρός (70' Καμπετσής) και Βρουσάι (45' Κιρτζιαλίδης).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα