Κετσπάγια: «Παίζαμε στην έδρα μας»!

Κετσπάγια: «Παίζαμε στην έδρα μας»!

Στην εντυπωσιακή παρουσία των οπαδών της ΑΕΚ στο γήπεδο της Βέροιας στάθηκε ο Τιμούρ Κετσπάγια, τονίζοντας ότι οι Κιτρινόμαυροι δυσκόλεψαν τους εαυτούς τους με τις χαμένες ευκαιρίες.

Κετσπάγια: «Παίζαμε στην έδρα μας»!

«Συγχαρητήρια στα παιδιά. Παίξαμε όσο καλά μπορούσαμε σε αυτό το γήπεδο. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες για σκορ ασφαλείας στο β’ ημίχρονο. Ευτυχώς που μπήκε και το δεύτερο γκολ. Σημαντικό να παίζεις εκτός έδρας και να κερδίζεις», είπε αρχικά ο τεχνικός της Ενωσης στις δηλώσεις του και συμπλήρωσε: «Πιο πολύ δυσκολέψαμε τον εαυτό μας σήμερα. Αν δεν βάζεις τα γκολ, δεν μπορείς να πεις τίποτα άλλο. Αυτός ο αγωνιστικός χώρος είναι κρίμα για τους ποδοσφαιριστές. Είναι κρίμα και για τη Βέροια. Όταν μπήκα μέσα είδα πόσο δύσκολα ήταν. Στο γήπεδο καλό ματς παίχτηκε πάντως. Μπράβο και στις δύο ομάδες».

Παίξε νόμιμα με 100+ Ειδικά Στοιχήματα στη Vistabet

Συνεχίζοντας την ανάλυση του για τον αγώνα, ο Κετσπάγια είπε ότι «η Βέροια έκανε και αυτή φάσεις, δεν παίζουμε μόνοι μας. Παίζει και ο αντίπαλος στο γήπεδο. Κυκλοφορήσαμε την μπάλα, είχαμε καλές συνεργασίες. Χάσαμε γκολ που δεν χάνονται. Και ο αντίπαλος αντιδρά παίζει στην έδρα του και κάνει και αυτός φάσεις. Κάναμε αλλαγές, βοήθησαν, όχι από την αρχή, αλλά στο τέλος βοήθησαν για να κερδίσουμε. Είναι ευχάριστο η παρουσία τους», για να καταλήξει με μια ξεχωριστή αναφορά στους οπαδούς της ΑΕΚ.

«Ευχαριστούμε τον κόσμο. Νομίζω παίζαμε στην έδρα μας με τέτοιο κόσμο. Μας βοήθησαν. Παίξαμε πολλά ματς χωρίς κόσμο. Χαιρόμαστε που μας ακολουθούν. Τους χαροποιήσαμε».

Best of internet