Ηρακλής: Και Κυριακίδη εκτός με Ολυμπιακό

Gazzetta team
Ηρακλής: Και Κυριακίδη εκτός με Ολυμπιακό

bet365

Στους ήδη απόντες Μοντέιρο, Ζιάμπαρη και Στάμου έρχεται να προστεθεί κι ο Κυριακίδης.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος ήξερε ότι δεν θα έχει στη διάθεσή του για το ματς με τον Ολυμπιακό τους Ζιάμπαρη, Μοντέιρο και Στάμου. Ωστόσο, δεν υπολογίζει πλέον και τον Κυριακίδη που έμεινε στο γυμναστήριο.

Η ενημέρωση του «γηραιού»:

"Με την προπόνηση που τελείωσε πριν από λίγη ώρα στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΗΡΑΚΛΗ ενόψει του αυριανού μεγάλου αγώνα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο Καυτανζόγλειο Στάδιο (18/09, 20:30).

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής καθώς και στατικές φάσεις, με τα προβλήματα να είναι γνωστά, αφού δεν θα βρίσκονται στην αποστολή 4 παίκτες λόγω τραυματισμού (Μοντέιρο εντατικό ατομικό πρόγραμμα, Ζιαμπάρης ατομικό, Κυριακίδης γυμναστήριο, Στάμου στη Γερμανία για θεραπεία).

Αμέσως μετά τη λήξη της προπόνησης, ο Νίκος Παπαδόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας, η οποία αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές που είναι οι εξής:

Χουάντερσον, Περνίς, Μπαρτολίνι, Καραγκούνης, Σαραμαντάς, Τσότρας, Ρούσσος, Κούρος, Λεοζίνιο, Ιντζόγλου, Μπλέτσας, Κυνηγόπουλος, Αγγελόπουλος, Μπικιάρης, Λουκίνας, Περόνε, Πασάς, Αμαραντίδης, Μπαρέττας, Λάμπρου".

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα