Ηρακλής: Και Κυριακίδη εκτός με Ολυμπιακό

Ηρακλής: Και Κυριακίδη εκτός με Ολυμπιακό

Στους ήδη απόντες Μοντέιρο, Ζιάμπαρη και Στάμου έρχεται να προστεθεί κι ο Κυριακίδης.  

Ηρακλής: Και Κυριακίδη εκτός με Ολυμπιακό

Ο Νίκος Παπαδόπουλος ήξερε ότι δεν θα έχει στη διάθεσή του για το ματς με τον Ολυμπιακό τους Ζιάμπαρη, Μοντέιρο και Στάμου. Ωστόσο, δεν υπολογίζει πλέον και τον Κυριακίδη που έμεινε στο γυμναστήριο.

Η ενημέρωση του «γηραιού»:

"Με την προπόνηση που τελείωσε πριν από λίγη ώρα στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΗΡΑΚΛΗ ενόψει του αυριανού μεγάλου αγώνα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο Καυτανζόγλειο Στάδιο (18/09, 20:30).

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής καθώς και στατικές φάσεις, με τα προβλήματα να είναι γνωστά, αφού δεν θα βρίσκονται στην αποστολή 4 παίκτες λόγω τραυματισμού (Μοντέιρο εντατικό ατομικό πρόγραμμα, Ζιαμπάρης ατομικό, Κυριακίδης γυμναστήριο, Στάμου στη Γερμανία για θεραπεία).

Αμέσως μετά τη λήξη της προπόνησης, ο Νίκος Παπαδόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας, η οποία αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές που είναι οι εξής:

Χουάντερσον, Περνίς, Μπαρτολίνι, Καραγκούνης, Σαραμαντάς, Τσότρας, Ρούσσος, Κούρος, Λεοζίνιο, Ιντζόγλου, Μπλέτσας, Κυνηγόπουλος, Αγγελόπουλος, Μπικιάρης, Λουκίνας, Περόνε, Πασάς, Αμαραντίδης, Μπαρέττας, Λάμπρου".

Best of internet