Χωρίς Λέοβατς και στην Τρίπολη ο ΠΑΟΚ

Σταύρος Σουντουλίδης
Χωρίς Λέοβατς και στην Τρίπολη ο ΠΑΟΚ

bet365

Ο ΠΑΟΚ και ο Βλάνταν Ίβιτς ξεκίνησαν τη μίνι προετοιμασία ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη, από τον οποίο θα απουσιάσει και πάλι ο τιμωρημένος Μάριν Λέοβατς.

Ο Σέρβος προπονητής είναι υποχρεωμένος να προετοιμάσει τα πλάνα του, για την αναμέτρηση στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», χωρίς να υπολογίζει στην παρουσία του Κροάτη αριστεροπόδαρου αμυντικού, ο οποίος κουβαλάει από τα περσινά πλέι οφ μια ποινή δύο αγωνιστικών και στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό εξέτισε τη μια.

Η μίνι προετοιμασία ξεκίνησε την Παρασκευή, με διπλό πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στους Βιόλα συγκεντρώθηκαν στο Μακεδονία Palace για πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης με ποδήλατο, κρυοθεραπεία και πισίνα. Οι υπόλοιποι βρέθηκαν στην Νέα Μεσημβρία και έπιασαν δουλειά για το παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα. Το πρόγραμμα περιελάμβανε δουλειά στην κυκλοφορία μπάλας, παιχνίδια κατοχής και διπλό στο μισό γήπεδο 6 εναντίον 6.

Αυτό που επιβεβαιώθηκε και μετά τον αγώνα με τη Φιορεντίνα είναι ότι το ιατρικό δελτίο να παραμένει λευκό και ο Ίβιτς καταστρώνει τα σχέδια του για την μάχη κόντρα στους Αρκάδες με όλους τους ποδοσφαιριστές του διαθέσιμους, πλην του τιμωρημένου Λέοβατς .

Το Σάββατο (17.09) η προπόνηση θα διεξαχθεί στις 18:00 στο Αθλητικό Κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην Νέα Μεσημβρία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα