Μπακάκης: «Να δείξουμε ότι πάμε για πρωτάθλημα»

Μπακάκης: «Να δείξουμε ότι πάμε για πρωτάθλημα»

Μπακάκης: «Να δείξουμε ότι πάμε για πρωτάθλημα»

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για το ματς στη Βέροια και ο Μιχάλης Μπακάκης θέλει να δει μια ομάδα που θα δείξει ότι πάει για το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα είπε ο πλάγιος μπακ της Ενωσης στη Nova ενόψει της σαββατιάτικης εκτός έδρας αναμέτρησης με τη Βέροια.

Για το 4-1 επί της Ξάνθης: «Πάντα είναι σημαντικό να ξεκινάς με ένα καλό αποτέλεσμα και τους τρεις βαθμούς. Δείξαμε ότι είμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση και βγαίνουν κάποια πράγματα που δουλεύουμε στις προπονήσεις. Θέλουμε να βγουν όσο το δυνατόν περισσότερα και να έχουμε ανάλογα θετικά αποτελέσματα όπως στο ματς της πρεμιέρας. Στα εκτός έδρας ματς δεν είναι κάτι συγκεκριμένο που που πρέπει να κάνουμε διαφορετικά. Να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητή μας και να βγάλουμε τη δουλειά που κάνουμε μέσα στην εβδομάδα, για να δείξουμε ότι είτε εντός είτε εκτός είμαστε μια πολύ δυνατή ομάδα και πάμε για το πρωτάθλημα»

Για την κατάσταση του: «Νιώθω ότι είμαι σε πολύ καλή κατάσταση και περιμένω την ευκαιρία που θα μου δώσει ο προπονητής για να καθιερωθώ».

Για τη Βέροια και την συντριβή από τον Ολυμπιακό: «Μια ομάδα που  χάνει με τόσο "βαρύ" σκορ και μετά παίζει στην έδρα της με μια μεγάλη ομάδα είναι σίγουρο ότι θα βγάλει πολύ δύναμη και πάθος μέσα στον αγωνιστικό χώρο κι αυτό είναι που πρέπει να προσέξουμε εμείς περισσότερο. Να είμαστε πιο δυνατοί και πιο αποφασιστικοί και να βγάλουμε αυτά που δουλεύουμε στο γήπεδο για να ξαναπάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Best of internet