Ευρωπαϊκή αντεπίθεση για τη Γιουνάιτεντ

Κώστας Ζάλιαρης
Ευρωπαϊκή αντεπίθεση για τη Γιουνάιτεντ

bet365

Από το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Φέγενορντ αρχίζει η φετινή... αντεπίθεση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Ζοσέ Μουρίνιο στα ευρωπαϊκά ύδατα, σε επίπεδο Γιουρόπα Λιγκ. Την Αστάνα υποδέχεται ο ΑΠΟΕΛ, με τη Μπερ Σεβά που πέταξε εκτός Τσάμπιονς Λιγκ τον Ολυμπιακό, η Ίντερ.

Λίγες μέρες μετά την ήττα στο ντέρμπι του Μάντσεστερ, οι «κόκκινοι διάβολοι» κάνουν ποδαρικό για φέτος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με το παιχνίδι απέναντι στη Φέγενορντ. Στο νέο ξεκίνημα, με τον Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο και με τις προσδοκίες πλέον στον... ουρανό, η Γιουνάιτεντ καλείται να κάνει τον κόσμο της να ξεχάσει και σε ευρωπαϊκό επίπεδο τον Λουίς Φαν Χάαλ.

Η άλλη εκπρόσωπος της Αγγλίας (με τη Γουέστ Χαμ να τα έχει κάνει μαντάρα και να έχει αποκλειστεί ξανά στα προκριματικά από την Άστρα), Σαουθάμπτον, υποδέχεται στο «St. Mary's» τη Σπάρτα Πράγας.

Ο ΑΠΟΕΛ που ξεπέρασε το εμπόδιο της Ρόζενμποργκ με εκπληκτικό τρόπο, αλλά αποκλείστηκε από την Κοπεγχάγη με αποτέλεσμα να συνεχίσει στο Γιουρόπα Λιγκ, φιλοξενεί στο «ΓΣΠ» την Αστάνα, η Νις του Μάριο Μπαλοτέλι αντιμετωπίζει μπροστά στον κόσμο της, τη Σάλκε, ενώ, Ίντερ και Ρόμα από πλευράς ιταλικών εκπροσώπων κοντράρονται με τις Χάποελ Μπερ Σεβά (εντός) και Βιτόρια Πλζεν (εκτός) αντίστοιχα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της πρεμιέρας των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ:

18:00 Καραμπάκ – Λίμπερετς

20:00 Φέγενορντ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ζόρια – Φενέρμπαχτσε

Γιούνγκ Μπόις – Ολυμπιακός

ΑΠΟΕΛ – Αστάνα

Μάιντς – Σεντ Ετιέν

Άντερλεχτ – Καμπάλα

Άλκμααρ – Ντάνταλκ

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ζενίτ

Πλζεν – Ρόμα

Άστρα – Αούστρια Βιέννης

Ραπίντ Βιέννης – Γκενκ

Σασουόλο – Αθλέτικ Μπιλμπάο

22:05 Σταντάρ Λιέγης – Θέλτα

Παναθηναϊκός – Άγιαξ

Κόνιασπορ – Σαχτάρ Ντόνετσκ

Μπράγκα – Γάνδη

Σάλτσμπουργκ – Κράσνονταρ

Νις – Σάλκε

ΠΑΟΚ – Φιορεντίνα

Ίντερ – Χάποελ Μπερ Σεβά

Σαουθάμπτον – Σπάρτα Πράγας

Οσμανλίσπορ – Στεάουα

Βιγιαρεάλ – Ζυρίχη

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα