«Έκλαιγα όλο το βράδυ, δεν θα ξεχάσω το λάθος μέχρι να πεθάνω»

«Έκλαιγα όλο το βράδυ, δεν θα ξεχάσω το λάθος μέχρι να πεθάνω»

Γιάννης Γεωργόπουλος
«Έκλαιγα όλο το βράδυ, δεν θα ξεχάσω το λάθος μέχρι να πεθάνω»

bet365

Ο Ματίας Ντεγκρά συγκλονίζει στο gazzetta.gr με το αυθόρμητο ξέσπασμα του. «Ζητώ συγνώμη, με πήρε τηλέφωνο κλαίγοντας ο πατέρας μου. Είμαι σοκαρισμένος, θέλω να σταματήσω το ποδόσφαιρο».

Ο Ματίας Ντεγκρά, ακόμη δεν έχει ξεπεράσει το σοκ της επίθεσης που δέχθηκε από τον ιδιοκτήτη της ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια, που οδήγησε στη λύση του συμβολαίου του.

Ο 33χρονος γκολκίπερ, υπέπεσε σε σοβαρό λάθος κατά την διάρκεια του αγώνα με τον Ηρακλή, δίνοντας την δυνατότητα στον «Γηραιό» να ισοφαρίσει.

Τα όσα ακολούθησαν έχουν στιγματίσει τον πρώην γκολκίπερ του Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος όπως ομολογεί στο gazzetta.gr έκλαιγε όλο το βράδυ, έχοντας δει το video χιλιάδες φορές.

Ο Ντεγκρά, ξεσπάει μιλώντας για την επίθεση που δέχθηκε από τον Αλέξη Κούγια, αλλά και τις κατηγορίες πως ηθελημένα δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης.

Παίξε νόμιμα με απεριόριστα ειδικά στοιχήματα στην Sportingbet!

Ο έμπειρος πορτιέρο, τονίζει πως σκέφτεται να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, ενώ ζητάει επανειλημμένως συγνώμη από τους συμπαίκτες αλλά και τους οπαδούς της ΑΕΛ.

Παράλληλα αναφέρεται στο τηλεφώνημα που δέχθηκε από τον πατέρα του, αλλά και την καριέρα του στα ελληνικά γήπεδα.

«Θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγνώμη από τον κόσμο και τους συμπαίκτες μου. Χάσαμε δύο βαθμούς από το λάθος μου.

Αυτά όμως μπορούν να συμβούν και στον καλύτερο. Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό και έχω υποστεί σοκ. Δεν έχω διαβάσει τίποτα απ' όσα γράφουν για μένα. Δεν θέλω να δημιουργήσω πρόβλημα στην ομάδα», είναι τα πρώτα λόγια του Ματίας Ντεγκρά στο gazzetta.gr.

Ο Αργεντινός τερματοφύλακας περιέγραψε το επεισόδιο που τον οδήγησε στα άκρα με τον Αλέξη Κούγια.

«Όπως έφευγα από τον αγωνιστικό χώρο με κάλεσε ο Κούγιας. Περίμενα να μου πει 'δεν πειράζει', αλλά εκείνος με έπιασε από τον λαιμό και με χτύπησε. Πήγε να με χτυπήσει ξανά και στην προσπάθεια μου να αμυνθώ αντέδρασα. Μου φώναζε 'είσαι πουλημένος'. Είχε 20 άτομα εκεί και είδαν τι συνέβη.

Έκανα λάθος και ζητώ συγνώμη. Μου είπαν να φύγεις από την ομάδα, αλλά αυτό ήθελα και εγώ».

Ο Άγγελος Αναστασιάδης, όπως σημειώνει ο Ντεγκρά στο gazzetta.gr του διεμήνυσε πως δεν πρόκειται να ξαναβρεί ομάδα. Όπως τονίζει ο ίδιος η ζωή του είναι το ποδόσφαιρο, μολονότι είχε την πολυτέλεια να μην αγωνίζεται.

«Περίμενα στήριξη από τον προπονητή επειδή έχει παίξει ποδόσφαιρο, αλλά μάλλον το κατάλαβε διαφορετικά. Μου έλεγε να φύγω από την ΑΕΛ και πως δεν θα βρω ομάδα.

Προσπαθώ να μαζέψω τα κομμάτια μου. Αγαπάω το ποδόσφαιρο και πηγαίνω από την προπόνηση στο σπίτι και το αντίθετο. Είμαι άρρωστος με το ποδόσφαιρο. Δεν αντέχω αυτό που έχει γίνει. Η οικογένειά μου είναι σε καλή κατάσταση και θα μπορούσα να μην αγωνίζομαι, αλλά είναι η ζωή μου η μπάλα.

Θέλω να σταματήσω πλέον το ποδόσφαιρο, αλήθεια στο λέω. Έτσι νιώθω αυτή τη στιγμή. Έχω τέσσερις μήνες μπροστά μου αφού δεν μπορώ να παίξω σε άλλη ομάδα και θα σκέφτομαι συνέχεια το λάθος μου».

Επιθυμία και του Ντεγκρά, μετά τα όσα συνέβησαν ήταν να λύσει το συμβόλαιο του με την ΑΕΛ δίχως να προβάλει την παραμικρή αντίσταση.

«Σκέφτηκα να προσφύγω στη δικαιοσύνη, αφού πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό το πράγμα. Είμαι ξένος και δεν ξέρω αν αυτά τα πράγματα είναι νορμάλ. Δεν θέλω να δημιουργήσω προβλήματα. Με έδειρε, με είπε πουλημένο επειδή έκανα ένα λάθος. Έχω σοκαριστεί. Μέσα σε δύο λεπτά έλυσα το συμβόλαιο μου. Είπα στον μάνατζερ μου, κάνε ότι θέλει. Πέταξα δύο χρόνια συμβολαίου και δεν έχουμε συζητήσει καν το οικονομικό.

Δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ, έκλαιγα συνέχεια. Αυτό το λάθος θα το σκέφτομαι μέχρι να πεθάνω. Έχω δει το video 2.000 φορές.

Ο πατέρας μου κλαίει. Με πήρε τηλέφωνο και μου ζήτησε να επιστρέψω στην Αργεντινή, πως δεν πρέπει να δουλεύω».

Η Ελλάδα παρά τα όσα συνέβησαν χθες στη Λάρισα θα βρίσκεται για πάντα στην καρδιά του Αργεντινού τερματοφύλακα.

«Στην ομάδα έχουμε καλό κλίμα. Αυτό μας ζητούσαν από το καλοκαίρι. Δεν μπορώ να καταλάβω την αντίδραση τους. Έκαναν το αντίθετο. Οι συμπαίκτες μου είναι μαζί μου. Τους σέβομαι, όπως και τον κόσμο. Εάν δεν έκανα φίλε λάθη, θα έπαιζα στη Ρεάλ και όχι στην Ελλάδα. Αγαπώ την Ελλάδα και τον λαό της για αυτό και έμεινα τόσα χρόνια. Είμαι ευχαριστημένος από την παρουσία μου εδώ και την ευκαιρία που μου έδωσαν να παίξω ποδόσφαιρο».

Τι θα φέρει όμως η επόμενη μέρα;

«Η σκέψη μου είναι να αποχωρήσω από την Ελλάδα. Έμεινα εννιά χρόνια στην Ευρώπη και ξαφνικά πρέπει να επιστρέψω στην Αργεντινή. Έχω ξεκινήσει την διαδικασία για να συγκεντρώσω τα πράγματα μου και να φύγω με την κοπέλα μου. Χρειάζονται κάποιες μέρες για να γίνει αυτό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα