Το πρώτο βραβείο στο Λέο Μάτος

Το πρώτο βραβείο στο Λέο Μάτος

Gazzetta team
Το πρώτο βραβείο στο Λέο Μάτος

bet365

O πρώτος ατομικός τίτλος της νέας σεζόν ανήκει στον Λέο Μάτος. Ο Βραζιλιάνος άσος αναδείχθηκε 11888 MVP Αυγούστου από το κοινό του paokfc.gr.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Ήρθε από ένα διαφορετικό πρωτάθλημα και έδειξε να μπαίνει στο κλίμα από την πρώτη κιόλας μέρα. Χωρίς κανένα πρόβλημα προσαρμογής, ήταν εξαιρετικός στα πρώτα παιχνίδια της σεζόν και απέδειξε ότι μπορεί να κάνει την διαφορά.

Ο Λέο Μάτος με τις γεμάτες ουσία, αλλά και θέαμα εμφανίσεις του κέρδισε το πάντα απαιτητικό κοινό του Δικεφάλου να τον προτιμήσει για το βραβείο του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή του πρώτου αγωνιστικού μήνα της σεζόν.

Ο Βραζιλιάνος ξεπέρασε τον ισχυρό ανταγωνισμό που είχε από τους δύο συνδιεκδικητές του βραβείου και αναδείχθηκε 11888 MVP Αυγούστου με το 59,29% των ψήφων του κοινού.

Στην δεύτερη θέση κατετάγη ο Γιώργος Τζαβέλλας, ο οποίος μπήκε στην νέα σεζόν, όπως ακριβώς τελείωσε την προηγούμενη. Σταθερός και μόνιμο σημείο αναφοράς στην αμυντική γραμμή, ενώ συμπλήρωσε την παρουσία του με το πρώτο του γκολ σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Μία ωραία κεφαλιά κόντρα στην Ντιναμό Τιφλίδας στην Τούμπα. Τρίτος έμεινε ο Γκόικο Τσίμιροτ. Το αθόρυβο… μηχανάκι του ΠΑΟΚ στη μεσαία γραμμή που συνεχώς δείχνει πως το… ταβάνι του είναι υψηλό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα