Μουρίνιο: «Πρώτα η Πρέμιερ, μετά το Τσάμπιονς Λιγκ»

Μουρίνιο: «Πρώτα η Πρέμιερ, μετά το Τσάμπιονς Λιγκ»

Κώστας Ζάλιαρης
Μουρίνιο: «Πρώτα η Πρέμιερ, μετά το Τσάμπιονς Λιγκ»

bet365

Ξεκάθαρος για κάτι... προφανές ήταν ο Ζοσέ Μουρίνιο όσον αφορά στις προτεραιότητες των αγγλικών συλλόγων και τη σχέση με το Τσάμπιονς Λιγκ, αφού μπροστά στον «Μαραθώνιο» του πρωταθλήματος, τα υπόλοιπα μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα.

Μιλώντας στη «Daily Mail», ενόψει και της έναρξης του Τσάμπιονς Λιγκ, απ' όπου όμως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απουσιάζει, ο «special one» δεν έκρυψε πως το τρομερά φορτωμένο πρόγραμμα των εγχώριων διοργανώσεων εμποδίζει τις αγγλικές ομάδες να παρουσιαστούν στο ύψος των περιστάσεων, ενώ, η Πρέμερ θ' αποτελεί πάντοτε προτεραιότητα, ακόμα και μπροστά στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

«Άλλες χώρες νοιάζονται περισσότερο για το Τσάμπιονς Λιγκ. Σε αυτή τη χώρα (σ.σ. Αγγλία), η Πρέμιερ Λιγκ πάντα θα έχει προτεραιότητα. Αυτού του είδους οι καταστάσεις κάνουν ένα πράγμα πολύ ξεκάθαρο, το ότι δεν σου δίνουν ιδιαίτερη προστασία και ξεκούραση που μπορεί να είναι απαραίτητη, 24 ή 48 ώρες περισσότερες για να ξεκουραστείς και να προετοιμαστείς.

Παίξε νόμιμα με ανανεωμένο Mobile Site στη Vistabet

Φέτος υπάρχει και αγώνας πρωταθλήματος την Παρασκευή, όποτε αν ένας αγγλικός σύλλογος δίνει έναν σημαντικό αγώνα για το Τσάμπιονς Λιγκ την Τρίτη, θα προσδοκώ πως θα τη βάλουν να παίξει Παρασκευή, για να έχει μια μέρα ξεκούρασης παραπάνω. Αλλά δεν το γνωρίζω γιατί μέχρι σήμερα κανείς δεν έχεις τέτοια προστασία» δήλωσε ο Πορτογάλος κόουτς.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα