Παπαδόπουλος: «Δεν είναι θετικό το αποτέλεσμα»

Gazzetta team
Παπαδόπουλος: «Δεν είναι θετικό το αποτέλεσμα»

bet365

Ο προπονητής του Ηρακλή τόνισε πως το έργο της ομάδας του είναι δύσκολο για τη συνέχεια αλλά υπήρχαν και οι απουσίες των τελευταίων ημερών.

Η αλήθεια είναι ότι του προέκυψαν πολλές ατυχίες τις τελευταίες μέρες. Ο Νίκος Παπαδόπουλος είδε τους Μοντέιρο και Ζιαμπάρη να βγαίνουν νοκ άουτ αλλά εν τέλει πήρε την ισοπαλία στην Λάρισα. Ωστόσο ο ίδιος τόνισε ότι δεν είναι ικανοποιημένος από το τελικό αποτέλεσμα.

«Το αποτέλεσμα δεν είναι θετικό. Θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ήσυχοι αφότου προηγηθήκαμε και να αποφύγουμε το γκολ της ισοφάρισης. Στο δεύτερο αναλωθήκαμε στην άμυνα. Τις τελευταίες 3 μέρες χάσαμε έμπειρους παίκτες και δεν είχαμε πολλές επιλογές», είπε αρχικά για να προσθέσει

«Το έργο μας είναι πολύ δύσκολο σαν ομάδα. Το γνωρίζω. Θα δουλέψω κάθε μέρα με αυτά τα παιδιά για να παρουσιάσουμε καλύτερο πρόσωπο στο επιθετικό κομμάτι»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα