Αναστασιάδης: «Αυτοκτονήσαμε»

Αναστασιάδης: «Αυτοκτονήσαμε»

Ο τεχνικός της ΑΕΛ είπε μετά το τέλος του αγώνα ότι μόνο μία ομάδα υπήρχε στο γήπεδο αλλά δεν πήρε αυτό που της άξιζε.

Αναστασιάδης: «Αυτοκτονήσαμε»

Φαινόταν σοκαρισμένος. Προσπαθούσε να εξηγήσει το πως η ομάδα του κατάφερε να μη νικήσει αυτό το παιχνίδι. Ο Αγγελος Αναστασιάδης περί ου ο λόγος τα είπε... χύμα όπως σε κάθε του συνέντευξη.

«Δεν το συζητώ πως έπρεπε να κερδίσουμε. Αυτοκτονήσαμε. Μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο. Φέραμε ισοπαλία μόνοι μας! Τι να πω;»

Στο ίδιο μήκος ΄κύματος ήταν και οι δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου.

«Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι. Πάρα πολύ. Θέλαμε να ξεκινήσουμε με νίκη. Ημασταν έτοιμοι, δυστυχώς για εμάς έγιναν δύο σοβαρά λάθη τα οποία πληρώσαμε.

Πιστεύω πως εκεί κρίθηκε και το παιχνίδι. Δε μπορούμε να παραγνωρίσουμε την προσπάθεια των παικτών μου. Αν είχαμε αυτό το μηχάνημα που μετράει τα χιλιόμετρα πρέπει να σπάσαμε παγκόσμιο ρεκόρ σήμερα. Παίξαμε σε ένα κακό γήπεδο. Εχουμε 1.5 μήνα να μπούμε μέσα και το γήπεδο είναι ακόμα… βούρκος. Αυτό μας δυσκολεύει γιατί θέλουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Δεν είναι δικαιολογία είναι πραγματικότητα. Εγώ έκανα ότι μπορούσα για να το προφυλάξω.

Εκανα πράγματα αντίθετα με την προετοιμασία της ομάδας. Το προσπερνώ όμως. Σε μια πρεμιέρα που τα παιδιά έχουν να παίξουν τρεις μήνες ποδόσφαιρο, μόνο ικανοποιημένος μπορώ να είμαι. Το αποτέλεσμα δεν είναι καλό, αλλά εγώ λέω πάντα πως ό,τι γίνετε είναι για το καλό μας. Από ένα αρνητικό θα βρούμε τα θετικά. Εχω εμπιστοσύνη στην ομάδα. Δουλέψαμε πολύ και τον Μάιο θα είμαστε καλά, για να μην πω πάρα πολύ καλά».

Σε ό,τι αφορά τον Ντεκγρά είπε: «Εχω συνηθίσει στην καριέρα μου να μην παίρνω εν θερμώ αποφάσεις. Παρόλα αυτά, το είπα και στον ίδιο στα αποδυτήρια. Είναι δικό του θέμα το τι έγινε σήμερα. Τον Ντεγκρά εγώ τον έφερα στην ΑΕΛ, είναι δική μου επιλογή. Η ΑΕΛ έχει άλλους δύο καλούς τερματοφύλακες. Οποιος κατάλαβε, κατάλαβε…».

Best of internet