Νίκη Νέων υπό τα βλέμματα Μπέντο και πρώτης ομάδας (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Νίκη Νέων υπό τα βλέμματα Μπέντο και πρώτης ομάδας (pics)

bet365

Ο Πάουλο Μπέντο με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού είδαν στον Ρέντη τους Νέους να κερδίζουν με σκορ 2-0 τη Βέροια.
Σε ματς της 3ης ημέρας του πρωταθλήματος Super League K-20 2016-17 που διεξήχθη το πρωί της Κυριακής στον Ρέντη ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-0 της Βέροιας ξεκινώντας έτσι με το … δεξί τις υποχρεώσεις του στη διοργάνωση. Τον αγώνα παρακολούθησε ο προπονητής του Ολυμπιακού Πάουλο Μπέντο με τους συνεργάτες του, σύσσωμη η πρώτη ομάδα, καθώς και οι Μοντέστο, Καρεμπέ, Κοκολάκης και Δουρέκας.
Η ομάδα του Βασίλη Βούζα έπαιξε καλό και γρήγορο ποδόσφαιρο και είχε τις ευκαιρίες (και δυο δοκάρια) να πετύχει περισσότερα γκολ αλλά ήταν άτυχη στην τελική προσπάθεια. Η Βέροια από την άλλη αρκέστηκε σε παθητικό ρόλο στο παιχνίδι και δεν δημιούργησε κάποια φάση.
Ο Ολυμπιακός εισήλθε πολύ δυνατά στο γήπεδο και πίεσε για να πετύχει γρήγορο γκολ. Μόλις στο 4’ οι γηπεδούχοι πραγματοποιούν επίθεση και ο Παντέλογλου προσπαθώντας να την διώξει με το κεφάλι την στέλνει στο δοκάρι της εστίας του.
Στο 18’ η ομάδα των Πειραιωτών ανοίγει το σκορ. Ο Κώστας Μεγαρίτης πιάνει ένα πολύ δυνατό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή και η μπάλα «αναπαύεται» στα δίχτυα (1-0). Τρία λεπτά αργότερα ο Κώστας Τσιμίκας… στέλνει την μπάλα στον Γιάννη Βάρκα εκείνος σουτάρει μέσα στην περιοχή αλλά ο τερματοφύλακας της Βέροιας αποκρούει. Στο 24’ κεφαλιά του Μάριου Βρουσάι μετά από ωραίο συνδυασμό Ανδρούτσου-Τόλι δεν βρίσκει στόχο ενώ στο 44’ ο Βρουσάι βγάζει τον Βάρκα μέσα στην μικρή περιοχή ο τελευταίος σουτάρει αλλά η μπάλα σταματάει στο δοκάρι.
Το 2ο γκολ του Ολυμπιακού έρχεται στο 62’. Ο Κώστας Πανάγου βγάζει ασίστ στον Βρουσάι ο οποίος σουτάρει μέσα στην περιοχή και αφού η μπάλα βρίσκει πρώτα στο δοκάρι καταλήγει στα δίχτυα. Οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν να πιέζουν με τους Μανθάτη-Τσιμίκα από τα πλάγια αλλά δεν σημειώνουν άλλο γκολ. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού κ. Βασίλης Βούζας μετά από τον αγώνα σημείωσε: «Μπράβο στα παιδιά για την προσπάθεια και τη νίκη. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο αλλά μην ξεχνάμε ότι είμαστε μια νέα ομάδα η οποία μέσα από τους αγώνες θα δέσει πιο πολύ και θα βελτιωθεί. Σήμερα θα μπορούσαμε να έχουμε σημειώσει και άλλα γκολ. Πετύχαμε μια νίκη αλλά συνεχίζουμε γιατί το Πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη και θα είναι δύσκολο».
Ο ένας εκ των δυο σκόρερ Μάριος Βρουσάι δήλωσε: «Είμαστε χαρούμενοι που ξεκινήσαμε με νίκη και με καλή εμφάνιση. Σίγουρα το σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο. Η ομάδα πάλεψε και δημιούργησε πολλές φάσεις. Εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να δουλεύουμε όπως μας λέει ο προπονητής μας και σε κάθε αγώνα να είμαστε καλύτεροι».
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γαβαλάς, Πανάγου, Τσιμίκας, Νικολάου, Τόλι, Λάμπρου (78’ Χρήστου), Μανθάτης, Μεγαρίτης, Βάρκας (57’ Κιρτζιαλίδης), Ανδρούτσος και Βρουσάι (70’ Φουάσης).
ΒΕΡΟΙΑ: Σαφαρίκας, Παντέλογλου, Τσιότρας , Τσιούχας, Ράδης, Δόρης, Ιακωβίδης (33’ Στυλίδης), Πέλκας (78΄ Τσελέπης), Μελικιώτης, Ζυγκερίδης και Καραγιάννης (69’ Βασάρας).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα