Μίλαν - Ουντινέζε 0-1

Gazzetta team
Μίλαν - Ουντινέζε 0-1

bet365

Ακόμα και στα ματς που παίζει καλά και αξίζει κάτι παραπάνω, η Μίλαν μπορεί να χάσει και αυτό έγινε στο San Siro με την Ουντινέζε (0-1). Ισοπαλία η Λάτσιο.

Εχοντας δεχθεί 6 γκολ στα δύο πρώτα ματς της Serie A η Μίλαν ήθελε να επιστρέψει στις επιτυχίες κόντρα στην Ουντινέζε, η οποία όμως ήταν εκείνη που πήρε νίκη κόντρα στους Rossoneri για πρώτη φορά μετά τον Μάιο του 2007. Η ομάδα του Βιντσέντζο Μοντέλα ήταν καλύτερη στο ματς, πίεσε και θα μπορούσε να έχει σκοράρει με το βολέ του Χοσέ Σόσα, όμως η μπάλα πήγε στο οριζόντιο δοκάρι και ο Λούκα Αντονέλι αποχώρησε τραυματίας με φορείο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Ο Χόντα, που πέρασε αλλαγή, είχε χαμένο τετ-α-τετ μετά την πάσα του Πόλι και στο 88' ο Πέριτσα με σουτ μέσα από την περιοχή που κόντραρε έγραψε το 0-1 μετά το οποίο η Μίλαν έχει ήδη δύο σερί ήττες στο Campionato. Για 90 λεπτά κάτω από τα δοκάρια των Zebrette ήταν ο Ορέστης Καρνέζης και έφυγε με clean sheet από το San Siro.

Παίξε νόμιμα με ανανεωμένο Mobile Site στη Vistabet

Βαθμό με Ντε Βράι η Λάτσιο
Σε ένα γήπεδο που πέρυσι έχασε 4-0, η Λάτσιο αν και δεν έδειξε καλό πρόσωπο πήρε βαθμό με το 1-1 κόντρα στην Κιέβο. Το πρώτο μέρος ήταν μάλλον κακό και στο ξεκίνημα του δεύτερου οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 51' με κεφαλιά του Γκαμπερίνι ύστερα από κόρνερ του Μπίρσα, όμως η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι είχε έτοιμη την απάντηση έστω και με τυχερό τρόπο αφού η μπάλα πήγε από διώξιμο πάνω στον Ντε Βράι για το 1-1 το οποίο έμεινε μέχρι το τέλος αφού σε σουτ Κεϊτά Μπαλντέ η goal-line-technology έδειξε ότι η μπάλα δεν είχε περάσει τη γραμμή.

Hart... attack η Τορίνο
Σε ένα ματς στο οποίο όλα τα βλέμματα ήταν στο Νο1 της Τορίνο, Τζο Χαρτ, οι τιφόζι της Granata έπαθαν... έμφραγμα με τον Αγγλο, ο οποίος άνοιξε τον δρόμο για την ανατροπή της Αταλάντα και τη νίκη με 2-1. Ο Ιάγο Φαλκέ με καταπληκτικό φάουλ έκανε στο 54' το 0-1 για την Τορίνο, η οποία δεν κατάφερε να κρατήσει για πολύ το προβάδισμα αφού μόλις δύο λεπτά αργότερα ο Μασιέλο από κοντά μετά την έξοδο-γκάφα του Χαρτ έκανε το 1-1. Το τελικό 2-1 για την Αταλάντα έκανε στο 82' ο Κέσι με πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Παπού Γκόμες που ανατράπηκε από τον Ντε Σιλβέστρι.

 

SERIE A Τελευταία Νέα