Τα Τρίκαλα σε Κοντονή για το Ολυμπιακός - Βέροια! (pic)

Gazzetta team
Τα Τρίκαλα σε Κοντονή για το Ολυμπιακός - Βέροια! (pic)

bet365

Το εξώδικο του ΑΟ Τρικάλων για να μην γίνει το Ολυμπιακός - Βέροια έφτασε μέχρι και στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή! Αποφασισμένοι να το πάνε μέχρι τέλους οι Τρικαλινοί.

Ο ΑΟ Τρικάλων έχει έννομο συμφέρον από την υπόθεση της Βέροιας που δεν έχει πάρει πιστοποιητικό συμμετοχής αλλά πάρα ταύτα θα ξεκινήσει κανονικά το πρωτάθλημα. Το site Footballleaguenews έφερε στην δημοσιότητα το περιεχόμενο του εξώδικου των Τρικαλινών, ένα μέρος του οποίου μπορείτε να δείτε στη Gallery.

Το έγγραφο αυτό έχει σταλεί σε Κοντονή, ΕΕΑ, ΕΠΟ αλλά και Forthnet και Nova. Η Super League έχει ήδη ενημερωθεί για τις ενέργειες του ΑΟΤ, που έχει στείλει σχετικό έγγραφο και εκεί. Παρόλα αυτά επισημαίνει πως εφόσον δεν έχει τελεσιδικήσει η απόφαση για τους Ημαθιώτες δεν γίνεται να μην ορίσει την αναμέτρηση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα