Ανακοίνωσε Γουίλσον ο Παναιτωλικός (pics+vid)

Gazzetta team
Ανακοίνωσε Γουίλσον ο Παναιτωλικός (pics+vid)

bet365

Κάτοικος Αγρινίου θα είναι για τα επόμενα δύο χρόνια ο Γουίλσον Καμαβουάκα, καθώς μετά την Στουρμ Γκρατς, ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του θα είναι ο Παναιτωλικός.

Λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα του με τον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα, ο Παναιτωλικός ανακοίνωσε ακόμη μία μεταγραφή, καθώς τελικά οι άνθρωποι της ομάδας πρόλαβαν τις ημερομηνίες...

Το όνομά της; Γουίλσον Καμαβουάκα, όπως είχατε διαβάσει από το gazzetta. Ο 26χρονος αμυντικός μέσος, το πρωί του Σαββάτου βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο που είναι διάρκειας δύο ετών.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της ΠΑΕ για τον διεθνή Κονγκολέζο αμυντικό, αναφέρει: «Ο Γουίλσον Καμαβουάκα (Wilson Kamavuaka) υπέγραψε συμβόλαιο με τον Παναιτωλικό διετούς διάρκειας. Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής, γεννημένος στη Γερμανία με καταγωγή από το Κογκό, αγωνίστηκε τα προηγούμενα χρόνια σε Χοφενχάιμ, Νυρεμβέργη, Γιαν Ράγκενσμπουργκ, Μέχελεν, Στουρμ Γκρατς. Ο αριθμός της φανέλας του θα είναι το 36. Σήμερα έκανε την πρώτη του προπόνηση ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα».

Δείτε φωτογραφικό υλικό και video με την πρώτη του παρουσία στο emileon:

0C5A47030C5A47090C5A46630C5A46360C5A4630

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα