Ρεάλ Μαδρίτης - Οσασούνα 5-2

Gazzetta team
Ρεάλ Μαδρίτης - Οσασούνα 5-2

bet365

Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να επιστρέφει με γκολ η Ρεάλ Μαδρίτης δεν είχε κανένα πρόβλημα να νικήσει 5-2 την Οσασούνα και να κάνει το 3x3 στην La Liga.

Δεν συνάντησε αντίσταση η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν από την Οσασούνα την οποία νίκησε 5-2 στο Santiago Bernabeu και συνέχισε χωρίς απώλειες την πορεία της στο πρωτάθλημα. Για τους Merengues, για τους οποίους σκόραραν τρεις αμυντικοί, επέστρεψε ο Ρονάλντο και ήταν αυτός που άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη. Δύο ασίστ έδωσε ο Κροος, από ένα δοκάρι είχαν οι ομάδες και οι φιλοξενούμενοι χαμένο πέναλτι. Οι Blancos έφτασαν τις 15 διαδοχικές νίκες στην La Liga, σερί που είναι το καλύτερό τους από το 1961.

Μόλις 5 λεπτά και 40 δευτερόλεπτα χρειάστηκε ο CR7 για να επιστρέψει σε αυτό που του αρέσει περισσότερο. Τα γκολ. Ο Πορτογάλος ακολούθησε την κούρσα του Μπέιλ από αριστερά και πήρε την ασίστ στην κενή εστία για το 1-0. Στο 10' ο Κροος σούταρε στα πλαϊνά δίχτυα, στο 22' Μπέιλ και Ράμος απείλησαν και στο 27' ο Ρονάλντο δεν βρήκε στόχο. Στο 40' η Οσασούνα θα μπορούσε να έχει ισοφαρίσει, όμως η κεφαλιά του Ουνάι Γκαρθία μετά τη σέντρα του Οϊέρ πήγε στο οριζόντιο δοκάρι του Κίκο Κασίγια και στο ίδιο λεπτό δέχθηξκε γκολ από το διαγώνιο δεξί σουτ του Ντανίλο μετά την απόκρουση του Πέρεθ στην κεφαλιά του Μοράτα (2-0). Στο 43' ο Μπέιλ δεν αποφάσισε γρήγορα και έχασε τη φάση και στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Σέρχιο Ράμος με δυνατή κεφαλιά μετά το κόρνερ του Κροος νίκησε τον Πέρεθ για το 3-0.

Τα γκολ δεν έλειψαν ούτε στην επανάληψη. Στο 56' ο Κροος με νέα εκτέλεση κόρνερ έδωσε ασίστ για το κεφάλι του Πέπε που έγινε ο τρίτος αμυντικός της Ρεάλ που νικά τον Πέρεθ για το 4-0. Ο Μπέιλ δεν τα κατάφερε στο 60' με σουτ, όμως ο Μόντριτς σκόραρε στο 62' με σουτ από το όριο της περιοχής σε ένα γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσει αφού ο Μοράτα που συμμετείχε στη φάση ήταν οφσάιντ (5-0). Η Οσασούνα δεν το έβαλε κάτω και στη συνέχεια σκόραρε δύο φορές και είχε ένα χαμένο πέναλτι.

Στο 64' ο Ντε Λας Κουέβας έκανε τη σέντρα και ο Οριόλ Ριέρα με ωραία κεφαλιά μείωσε σε 5-1 και στο 72' η Οσασούνα κέρδισε πέναλτι σε μια φάση που θα μπορούσε να έχει ήδη σκοράρει. Ο Χάιμε Ρομέρο έπεσε από το μαρκάρισμα του Ράμος μέσα στην περιοχή αλλά ο Κίκο Κασίγια απέκρουσε το πέναλτι του Ρομπέρτο Τόρες. Στο 78' οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το δεύτερο γκολ τους με καταπληκτική ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Νταβίδ Γκαρθία στο παραθυράκι για το 5-2 που έμεινε μέχρι το τέλος. Στο 79' αποβλήθηκε ο Μπονίν με δεύτερη κίτρινη για την ομάδα του Μονρεάλ και στο 91' ο Μπενζεμά, που πέρασε στο ματς αλλαγή, έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στο δοκάρι.

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Κασίγια, Ράμος, Πέπε, Ντανίλο, Κροος, Μόντριτς (63' Ασένσιο), Κόβατσιτς, Μπέιλ (74' Λούκας Βάθκεθ), Ρονάλντο (66' Μπενζεμά), Μοράτα.

Οσασούνα (Ενρίκε Μονρεάλ): Πέρεθ, Φλάνιο, Οϊερ, Φουέντες, Μπονίν, Νταβίδ Γκαρθία, Ουνάι Γκαρθία, Ντε Λας Κουέβας (71' Ρομπέρτο Τόρες), Τιένθα, Ριβιέρ (61' Οριόλ Ριέρα), Κέναν (53' Χάιμε Ρομέρο).

 

LA LIGA Τελευταία Νέα