Πανικός για την μαύρη φανέλα!

Πανικός για την μαύρη φανέλα!

Πανικός για την μαύρη φανέλα!

Λόγω του... χαμού που παρατηρείται στις πωλήσεις (σε λιγότερο από δύο 24ωρα έχουν φύγει παραπάνω από 2.000), η ΠΑΕ ΑΕΚ προχώρησε σε έκτακτη συμφωνία με αλυσίδα καταστήματος αθλητικών ειδών.

Το πρόβλημα που παρατηρείται στο e-shop, το οποίο πέφτει συνεχώς λόγω της... λύσσας των ΑΕΚτσήδων για την αγορά της μαύρης φανέλας και το γεγονός ότι έχουν διατεθεί 2.000 κομμάτια σε λιγότερο από δύο 24ωρα, υποχρεώνει την ΑΕΚ να προχωρήσει σε έκτακτη συμφωνία με αλυσίδα καταστήματος αθλητικών ειδών (Intersport, καταστήματα όλης της Ελλάδας) για να ικανοποιήσει τα «θέλω» των οπαδών της.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να προχωρήσει η ΑΕΚ σε νέα παραγγελία, σε σχέση με την αρχική που είχε κάνει με τη Nike, προκειμένου να μπορέσει να ικανοποιήσει τις ανάγκες που υπάρχουν γιατί ο πανικός που επικρατεί έχει ξεπεράσει κάθε πρόβλεψη.

Μάλιστα είναι πολύ πιθανό το ντεμπούτο της μαύρης (και πρώτης) εμφάνισης να γίνει με αντίπαλο την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ την Κυριακή στις 16:00 όπου αναμένεται και αρκετός κόσμος να βρεθεί στο γήπεδο αφού είναι ήδη αρκετά μεγάλη η διάθεση εισιτηρίων είτε ηλεκτρονικά είτε μέσω των εκδοτήριων στον σταθμό ΗΣΑΠ Ειρήνη και στο ΟΑΚΑ.

Best of internet