«Να γυρίσουν πίσω οι Κυριακές μας»

«Να γυρίσουν πίσω οι Κυριακές μας»

Gazzetta team
«Να γυρίσουν πίσω οι Κυριακές μας»

bet365

Το θέμα της ΕΠΟ και η παραίτηση του Γιώργου Γκιρτζίκη, από την προεδρία της, αποτελούν θέμα συζήτησης και σχολιασμού στη Μικράς Ασίας, με τον Κυριάκο Κυριάκο να σχολιάζει τις νέες εξελίξεις.

Όλα όσα συμβαίνουν εκτός των γραμμών στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, μόνο απαρατήρητα και ασχολίαστα δεν περνούν από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

O υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου της ασπρόμαυρης ΠΑΕ, Κυριάκος Κυριάκος σχολίασε, μέσω του λογαριασμού του στο Facebook, την παραίτηση του Γιώργου Γκιρτζίκη.

«2-3 χρόνια πριν λέγαμε: η λύση μπορεί να έρθει μόνο από την ΟΥΕΦΑ και τη ΦΙΦΑ.

1 χρόνο πριν λέγαμε: η λύση μπορεί να έρθει και από την ελληνική ποδοσφαιρική δικαιοσύνη εφόσον λειτουργήσει ανεξάρτητα.

6 μήνες πριν λέγαμε: η πολιτεία οφείλει να παρέμβει για να συμβούν όλα τα παραπάνω.

Σήμερα λέμε: ευχαριστούμε Γιώργο Γκιρτζίκη που «ανάγκασες» όλα τα παραπάνω να συμβούν μια ώρα αρχύτερα.

Αύριο πρέπει να λέμε: Ταπεινότητα και πίστη να γυρίσουν πίσω οι Κυριακές μας!

ΥΓ: Διαχρονικά λέμε ότι η Δικαιοσύνη πρέπει να είναι γρήγορη και τυφλή. Οι ένοχοι τις τιμωρίες τους, οι αθώοι στις δουλειές τους κι οι σκιές στα…δέντρα!», έγραψε ο Κυριάκος Κυριάκος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα