Ανανεώνει με ρήτρα που... ζαλίζει ο «χρυσός» Μανωλάς!

Ανανεώνει με ρήτρα που... ζαλίζει ο «χρυσός» Μανωλάς!

Ο Μανωλάς τα βρίσκει με την Ρόμα για νέο συμβόλαιο, με τον διεθνή κεντρικό αμυντικό να γίνεται ο πιο ακριβοπληρωμένος Έλληνας παίκτης. Το ποσό της ρήτρας που... ζαλίζει!

Ανανεώνει με ρήτρα που... ζαλίζει ο «χρυσός» Μανωλάς!

Το καλοκαίρι είδε το όνομά του να «παίζει» ατα ρεπορτάζ γιγάντων» του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. 

Γιουβέντους, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ και Τσέλσι ενδιαφέρθηκαν για την περίπτωσή του αλλά τελικά μένει στην... αιώνια πόλη.

Ο Κώστας Μανωλάς τα έχει βρει σε όλα με την Ρόμα και αν ισχύουν όσα γράφονται, ο πρώην κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος Έλληνας ποδοσφαιριστής, με το νέο του συμβόλαιο να έχει διάρκεια μέχρι το 2020 ή το 2021.

Σύμφωνα με το «Calciomercato.com»: «Ο Μανωλάς θα κερδίζει 3.000.000 ή 3.500.000 ευρώ τον χρόνο, με την αρχική απαίτηση του παίκτη να είναι για 4.000.000 ευρώ τον χρόνο».

Ωστόσο, το ποσό που... ζαλίζει ακόμη περισσότερο κρύβεται στην ρήτρα που θα κληθεί να πληρώσει όποιος θελήσει να τον αγοράσει. Αυτή ανέρχεται στα 40.000.000 ευρώ. Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός πλέον δεν θα έχει να κερδίσει κάποια χρήματα επιπλέον, μιας και αν ο Μανωλάς έφευγε αυτό το καλοκαίρι από τους «λύκους, οι πρωταθλητές Ελλάδας θα έβαζαν στα ταμεία τους το 30% του ποσού της μεταγραφής.

Aν, τελικά, πουληθεί για 40.000.000 ευρώ, η Ρόμα θα κερδίσει πάνω από τα διπλά των χρημάτων που έδωσε το καλοκαίρι του 2014 στον Ολυμπιακό (15.000.000 ευρώ).

Best of internet