Mπήκε στο αεροπλάνο ο Γουίλσον και... τρέχει να προλάβει!

Μιχάλης Τσαμπάς
Mπήκε στο αεροπλάνο ο Γουίλσον και... τρέχει να προλάβει!

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr ο Γουίλσον είναι σε πτήση με προορισμό την Αθήνα και στον Παναιτωλικό... παίζουν με τα λεπτά για να προλάβουν ΕΠΟ και μεταγραφή!

Ο Γουίλσον Καμαβουάκα, όπως διαβάσατε από τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, είναι ο εκλεκτός του Παναιτωλικού, αλλά το ζητούμενο είναι αν θα... προλάβει να γίνει και παίκτης του. Αυτό γιατί το μεσημέρι, στις 3μ.μ. κλείνουν τα γραφεία της ΕΠΟ και έως εκείνη την ώρα θα πρέπει να έχουν σταλεί τα έγγραφα της μεταγραφής.

Πληροφορίες του gazzetta αναφέρουν ότι ήδη ο Γερμανός, με καταγωγή από το Κογκό, ποδοσφαιριστής είναι σε πτήση με προορισμό το «Ελ. Βενιζέλος». Το... μίνι θρίλερ και το παιχνίδι με τον χρόνο αρχίζει εκεί.

Στα Σπάτα θα βρίσκεται άνθρωπος του Παναιτωλικού με όλα τα απαραίτητα έγρραφα καθώς και δικηγόρος για λογαριασμό της ΠΑΕ ώστε να υπογράψει ο παίκτης και να προλάβουν την μεταγραφή... Αν μη τι άλλο οι επόμενες ώρες είναι ενδιαφέρουσες για τους φίλους του Παναιτωλικού!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα