Χάβος: «Να έχουμε νοοτροπία νικητή»

Gazzetta team
Χάβος: «Να έχουμε νοοτροπία νικητή»

bet365

Στη φιλοσοφία της ομάδας που «χτίζει» ο Μάκης Χάβος στάθηκε ο τεχνικός των Αρκάδων.

Μετά τα φιλικά, στα οποία ο Αστέρας Τρίπολης τα πήγε σούπερ, ο Μάκης Χάβος κι οι παίκτες ετοιμάζονται για το πρώτο ματς της σεζόν στο πρωτάθλημα.

Οι Αρκάδες παίζουν στη Νέα Σμύρνη, κόντρα στον Πανιώνιο κι ο τεχνικός της ομάδας μιλώντας στο «arcadiasports.gr», στάθηκε στη νοοτροπία νικητή που θέλει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το αήττητο των φιλικών:

«Είναι καλό που μάθαμε στις νίκες. Ετσι πρέπει και αυτό είχαμε πει από την αρχή. Δεν ασπάζομαι το γεγονός πως ήταν φιλικά παιχνίδια. Η ομάδα πρέπει να έχει τη νοοτροπία του νικητή είτε πρόκειται για φιλικό είτε για προπόνηση είτε για επίσημη αναμέτρηση».

Για τον βαθμό ετοιμότητας:

«Ημασταν αναγκασμένοι να αναπροσαρμόσουμε το πλάνο μας μετά την αναβολή αλλά θεωρώ πως έχουμε δουλέψει σε πολύ καλό βαθμό και στη φυσική κατάσταση και στα τακτικά κομμάτια. Η ομάδα έχει δείξει τις δυνατότητές της, ίσως χρειαζόμαστε μεγαλύτερη συγκέντρωση στις στημένες μπάλες που δεχόμεθα, Θα είμαστε έτοιμοι όμως και σε αυτό».

Για τη συμπλήρωση του ρόστερ:

«Είμαι ευχαριστημένος από το ρόστερ, όλα έγιναν όπως τα είχαμε πει με τη διοίκηση. Είναι καλοί παίκτες, νέα παιδιά, χτίζουμε κάτι καλό με γερές βάσεις για τον Αστέρα».

Για τις ευκαιρίες που δόθηκαν σε παιδιά των ακαδημιών:

«Η ομάδα και κάθε ευρωπαϊκό κλαμπ όπως είμαστε εμείς πρέπει να παράγει παίκτες. Αυτό απαιτεί χρόνο, υπομονή και σκληρή δουλειά. Σε λίγα χρόνια, ακόμα και από φέτος θα βάλουμε μία πινελιά για να βασίζεται η ομάδα και στα τμήματα υποδομής».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα