ΠΑΟΚ: «Γι’ αυτό θα είναι ανοικτή η θύρα 4Α»

ΠΑΟΚ: «Γι’ αυτό θα είναι ανοικτή η θύρα 4Α»

ΠΑΟΚ: «Γι’ αυτό θα είναι ανοικτή η θύρα 4Α»

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προχώρησε εκ νέου σε κάποιες διευκρινήσεις αναφορικά με την απόφασή της να διαχωρίσει το κομμάτι της Θύρας 4Α, που θα παραμείνει ανοικτή για τον κόσμο της ομάδας.

«Προς αποφυγή οποιασδήποτε παρερμηνείας, η θύρα 4Α δεν ανοίγει γιατί επιτεύχθηκε κάποιου είδους συμφωνία, αλλά επειδή εξαρχής δεν είχε συμπεριληφθεί στη δικογραφία ή την απόφαση. Οι εκθέσεις της Αστυνομίας και των παρατηρητών έκαναν λόγο για επεισόδια που δημιουργήθηκαν από την θύρα 4 και με βάση αυτές ο υπουργός τιμώρησε μόνο τη συγκεκριμένη θύρα», υποστήριξε το βράδυ της Τετάρτης, ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος.

Να θυμίσουμε ότι το απόγευμα της Τετάρτης από τον ΠΑΟΚ είχαν δοθεί κάποιες διευκρινήσεις αναφορικά με την απόφαση, αλλά και το πως φτάσαμε στο να λειτουργήσει η θύρα 4Α σ’ όσους εντός έδρας αγώνες παραμείνει κλειστή η θύρα 4 του γηπέδου της Τούμπας, μετά την απόφαση του υφυπουργού αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, για τα επεισόδια στον ημιτελικό κυπέλλου με τον Ολυμπιακό τον περασμένο Μάρτιο.

Best of internet