Δεν ανησυχούν για Τρίκαλα στη Βέροια

Δεν ανησυχούν για Τρίκαλα στη Βέροια

Νίκος Τσιώκος
Δεν ανησυχούν για Τρίκαλα στη Βέροια

bet365

Στη Βέροια τονίζουν ότι δεν υπάρχει θέμα με τα Τρίκαλα, που διεκδικούν τη θέση της «βασίλισσας του Βορρά» στη Σούπερ Λίγκα μέσω της νομικής οδού, αφού ο Καρυπίδης δεν εμφανίζεται ως πρόεδρός της.

Τη νομική οδό έχουν επιλέξει τα Τρίκαλα για να πάρουν τη θέση της Βέροιας στη Σούπερ Λίγκα. Όπως μετέδωσαν την Τετάρτη (7/9) τοπικά μέσα της θεσσαλικής πόλης, και συγκεκριμένα η ιστοσελίδα sportrikala.gr, οι Θεσσαλοί έκαναν καταγγελία στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για υποβιβασμό της «βασίλισσας του Βορρά» επειδή ο Θόδωρος Καρυπίδης εμφανίζεται τόσο ως πρόεδρος του Άρη, όσο και του συλλόγου της Ημαθίας.

Μάλιστα, τονίζεται ότι η καταγγελία του ΑΟΤ έχει γίνει δεκτή και όλα είναι υπέρ του. Ωστόσο, από τη Βέροια ξεκαθαρίζεται πως δεν υπάρχει κανένα θέμα και δεν ισχύει ότι ο Καρυπίδης εμφανίζεται ως πρόεδρος της ομάδας. Γι' αυτό και οι άνθρωποι της ΠΑΕ δεν ανησυχούν για την απόφαση της ΕΕΑ, που θα συνεδριάσει την Πέμπτη (8/9).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα