Παρατηρήσεις και ενστάσεις με e-mail για ορισμούς

Δημήτρης Τομαράς
Παρατηρήσεις και ενστάσεις με e-mail για ορισμούς

bet365

Όποιος εκ των εμπλεκόμενων για τον ορισμό των διαιτητών της Super League έχει διαφωνίες, ενστάσεις ή παρατηρήσεις θα τις στέλνει με e-mail.
Ο Σαραϊδάρης ως αρχιδιαιτητής της Λίγκας και ο Γκρούτσης ως τέτοιος της ΕΠΟ θα κάνουν σύσκεψη για τους ορισμούς των διαιτητών.
Εάν κάποιος έχει διαφωνία, ότι στο... τάδε ματς δεν πρέπει να μπει συγκεκριμένος διαιτητής, βοηθός ή παρατηρητής θα στέλνει e-mail επ' αυτού. Φυσικά σε περίπτωση διαφωνίας των δύο ο προσωρινός επιδιαιτητής Βασσάρας είναι υποχρεωμένος, με βάση τον κανονισμό του ισπανικού μοντέλου να δώσει το τελικό... χρίσμα για τον ρέφερι, προσφέροντας την λύση. Εξάλλου ο Βασσάρας θα έχει τον ρόλο του εποπτεύοντα των δύο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα