Αμόκ για την μαύρη φανέλα της ΑΕΚ!

Αμόκ για την μαύρη φανέλα της ΑΕΚ!

Gazzetta team
Αμόκ για την μαύρη φανέλα της ΑΕΚ!

bet365

Μέσα σε λίγες ώρες έχουν «φύγει» ηλεκτρονικά περισσότερες από 500, αριθμός μεγαλύτερος έπειτα από παρουσίαση φανέλας οποιασδήποτε ομάδας στην Ελλάδα.

Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ παρουσίαση τις φανέλες της ΑΕΚ για τη φετινή σεζόν και αυτή που έκλεψε από την πρώτη στιγμή της εντυπώσης είναι η μαύρη, η οποία θα είναι και η πρώτη της Ενωσης για φέτος.

Το γεγονός ότι αρέσει η συγκεκριμένη -και αρέσει πολύ- αποδεικνύεται και από τον ρυθμό με τον οποίο «φεύγει» ήδη. Μέσα σε λίγες ώρες από την παρουσίαση, όπως έγινε γνωστό, έχουν ήδη πουληθεί ηλεκτρονικά περισσότερα από 500 κομμάτια, αριθμός μεγαλύτερος από οποιαδήποτε άλλη φέτος ελληνικής ομάδας, μέσα σε μόλις λίγες ώρες από την παρουσίαση της.

Από εκεί και πέρα, αίσθηση προκαλεί και το γεγονός ότι η τρίτη φανέλα της ΑΕΚ, η φούξια δηλαδή, «φεύγει» με αναλογία 1 προς 5, πράγμα που σημαίνει ότι είναι κοντά στο να συμπληρωθούν οι πρώτες 100 πωλήσεις!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα