Σιγουριά Μοντεκάλβο για το deal σε Ηρακλή (pic)

Σιγουριά Μοντεκάλβο για το deal σε Ηρακλή (pic)

Δημήτρης Τομαράς
Σιγουριά Μοντεκάλβο για το deal σε Ηρακλή (pic)

bet365

Η πλευρά του Φάμπιο Μοντεκάλβο παρά το γεγονός ότι μένουν ακόμα μία με δύο συναντήσεις με τον Σπύρο Παπαθανασάκη βγάζει σιγουριά για την συμφωνία για την αγορά της ΠΑΕ Ηρακλής.
Mπορεί η ρήτρα εμπιστευτικότητας που έχει υπογράψει η πλευρά του Μοντεκάλβο με τον Παπαθανασάκη (σ.σ. αλλά και το προσύμφωνο) να μην του επιτρέπει να δημοσιεύει όλα όσα θα ήθελε ο Ιταλός, ωστόσο ο υποψήφιος αγοραστής της ΠΑΕ Ηρακλής προχώρησε σε μία νέα ανάρτηση που προκαλεί συζητήσεις. Αφότου φωτογραφήθηκε με κασκόλ της ομάδας σήμερα ανέβασε στα social media του μία φωτογραφία που απεικονίζεται να κρατάει μία φανέλα του Ηρακλή, η οποία μάλιστα έχει και υπογραφές των παικτών.
Από μέρους του Φάμπιο Μοντεκάλβο προκύπτει να βγαίνει μία μεγάλη σιγουριά για deal που θα της δώσει το 90 - 95% των μετοχών του Ηρακλή, προσφέροντας περισσότερα από 5 εκατ. ευρώ. Μένει να φανεί εάν αυτή η σιγουριά και η αισιοδοξία της μετουσιωθεί και σε επίσημες ανακοινώσεις...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα